Home / Cultură / Biletul cu numărul 15.000 cumpărat de Radu Sârbu

Biletul cu numărul 15.000 cumpărat de Radu Sârbu

A fost achiziționat biletul cu numărul 15.000 pentru spectacolele Companiei Tompa Miklós din stagiunea 2016-2017, la spectacolul Szép (Frumos) de Jon Fosse, în regia lui Adi Iclenzan.

Din totalizarea vânzărilor a reieșit că deținătorul biletului cu numărul 15.000 urma să vizioneze spectacolul Frumos de Jon Fosse, din data de 31 ianuarie 2017, așadar Compania Tompa Miklós s-a pregătit pentru acest eveniment. Spectatorul cu numărul 15.000 a fost identificat după numărul de serie al biletului, iar după spectacol a avut parte de o surpriză: Keresztes Attila – directorul artistic al Companiei Tompa Miklós, i-a înmânat o diplomă, o sticlă de șampanie și un abonament flexibil cu 4 vizionări pentru spectacolele Companiei Tompa Miklós.

Norocosul spectator se numește Radu Sîrbu, student la teatrologie la Universitatea de Arte Târgu-Mureș. Surprins de cadoul primit, a relatat că, pe lângă plăcere ține și de „datorie” să vizioneze cât mai multe spectacole de teatru – întrucât se pregătește să profeseze în acest domeniu. Supratitrarea spectacolelor i se pare foarte utilă, cu toate că uneori atenția îi este furată de jocul actorilor.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate la casa de bilete a teatrului de luni până vineri între orele 9:00 şi 15:00 (telefon 0365 806 865) sau de luni până vineri între orele 12:00 şi 17:30 la Agenţia de Bilete a Palatului Culturii (telefon 0265 261 420, 0372 758 230) şi online: www.biletmaster.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Recital de poezii și de cântece, în Sângeorgiu de Mureș

Castelul Mariaffi din Sângeorgiu de Mureș a găzduit, în urmă cu câteva zile, un moment …