Concurs la Primăria Nadeş Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 399 Vizualizări

Concurs la Primăria Nadeş

Primăria comunei Nadeș organizează concurs în vederea ocupării unui post public vacant de consilier juridic asistent, clasa I, la Primăria comunei Nadeş.

Pentru a participa la concursul organizat în vedera ocupării funcției publice susmenționate, candidații trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele condiții generale și specifice de participare: condiţiile generale sunt cele prevazute la articolul 54 din Legea nr. 188/1999, republicată  și actualizată, şi următoarele condiţii specifice: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în ştiinţe juridice (licenţiat al unei facultăţi de drept).

„Dosarul de înscriere la concurs se poate depune în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului în Monitorul Oficial al României, partea a III-a, la Registratura Primăriei Comunei Nadeş, sat Nadeş nr. 343, termenele pe zile au fost calculate conform prevederilor articolului 156 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008,  modificată şi actualizată”, a precizat Ivan Erhardt Laszlo, primarul comunei Nadeş.

Concursul constă în trei etape succesive, după cum urmează: selecția dosarelor, proba scrisă va avea loc în data de 13 martie 2017, ora 10.00, iar interviul va avea loc în data de 15 martie 2017, ora 12.00.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute de luni până vineri, între orele 8.00 – 14.00, la numărul de telefon 0265-763.112.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE