Home / Eveniment / Awake, un nou festival în Mureș

Awake, un nou festival în Mureș

Distribuie

Povestea Awake va începe în septembrie 2017, când organizatorii își propun să prelungească vara cu încă trei zile pentru iubitorii de muzică și artă. „Awake” își propune să ofere publicului o experiență eclectică, concentrându-se nu doar pe muzică, dar și pe armonia dintre natură și artă. Festivalul va avea loc pe domeniul Teleki din Gornești în perioada 1-3 septembrie.

festival gornesti awake gun'n'bone man

Rag’n’Bone Man la Awake în Gornești

„Printre artiștii confirmați la prima ediție se numără Rag’n’Bone Man, revelația muzicală a anului, Tom Odell, dar și trupe ungurești și românești, ca Mary PopKids, Subcarpați, Golan, Jurjak și Les Elephants Bizarres”, anunță organizatorii printr-un comunicat de presă. Pe lângă concerte, în peisajul feeric al domeniului Teleki, vor fi integrate și diverse alte elemente creative, precum instalații artistice, proiecții video, teatru interactiv sau sesiuni de spoken word poetry.

„Ideea pentru Awake s-a născut în urma unor discuții pătimașe și foarte insistente cu un grup hotărât de fani din Târgu Mureș care ne-au convins de oportunitatea organizării unui nou festival în zona, unde există o lungă tradiție muzicală și artistică în general, nemaivorbind de un public entuziast, cunoscător de muzică bună și tot ce-i nou.

După ultima ediție B’ESTFEST din 2013, ne propuseserăm să inițiem un nou festival, dar căutăm locația ideală pe care au găsit-o prietenii noștri din Târgu Mureș după 1 an de cercetări în zonă. Mis-a tăiat respirația când am ajuns pe domeniul Teleki din Gornești – acel parc cu arbori seculari, statui în stil baroc și poienițe parcă special desenate pentru scenele unui festival, cu Mureșul curgând pe toata lungimea parcului. A fost dragoste la prima vedere și am decis pe loc că acolo va avea loc festivalul Awake”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic, organizatorul festivalului.

Au fost puse în vânzare biletele

Abonamentele pentru cele de 3 zile de Awake s-au pus în vânzare pe site-ul eventim.ro și în magazinele partenere, la preț promoțional, SPEED BIRD, de 101 lei, respectiv 125 de lei – incluzând camping. Promoția este valabilă până joi, 23 februarie. După această dată, în perioada EARLY BIRD, abonamentele de 3 zile vor fi 151 de lei, respectiv 175 de lei incluzând camping, până miercuri, 31 mai. Din 1 iunie, până joi, 31 august, în perioada de PRESALE, abonamentul de 3 zile va fi disponibil la prețul de 181 lei, respectiv 205 lei incluzând camping, iar în prima zi de festival, abonamentele vor fi disponibile la prețul de 201 lei. „Toate prețurile includ comisioanele de ticketing”, se precizează în comunicatul de presă. Noutăți și mai multe informații despre eveniment găsiți pe site-ul www.awakefestival.ro și pagina de Facebook a festivalului.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.