„Micii Bucătari”, programul care promovează alimentația sănătoasă Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 498 Vizualizări

„Micii Bucătari”, programul care promovează alimentația sănătoasă

Atelierul de Prezentare și Muzeul Petry din Târgu-Mureș organizează, în perioada 13-16 februarie, a doua ediție a evenimentului „Micii Bucătari”, ce are drept scop ocrotirea obiceiurilor și popularizarea nutriției sănătoase pentru copiii din școala elementară.

Potrivit organizatorilor, programul cuprinde următoarele activități: „Ce să mâncăm?!” – discuție despre nutriția sănătoasă, cu durata de 15 minute; „Laci, maestrul mezelar” – prezentare interactivă cu maestrul mezelar în atelierul de prezentare, cu durata de 12 minute; „Ce ascunde mojarul?” – recunoașterea condiementelor, cu durata de 5-8 minute; „Cum se prepară?” – prepararea cârnaților cu participarea micilor bucătari, cu durata de 25 minute și „Soldăței” – degustare.
„Mulțumită popularității de anul trecut, și în acest an vom organiza în Atelierul de Prezentare și Muzeul Petry, în perioada 13-16 februarie 2017, săptămâna Micilor Bucătari. Scopul evenimentului este ocrotirea obiceiurilor și popularizarea nutriției sănătoase pentru copiii din școala elementară. Prețul participării la program este de 10lei/participant, iar în preț sunt incluse toate activitățile și cârnații pregătiți de copii, care pot fi luați acasă pentru degustare. Așteptăm înscrierile claselor I-IV până în data de 9 februarie 2017. Durata programului este de 60 minute”, au transmis organizatorii evenimentului.
Înscrieri și informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0735-206.265 sau la adresa de e-mail: erika@petry.ro.petry mici bucatari 2petry mici bucatari 3

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE