Nereguli la mai multe cluburi şi discoteci din Mureş Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 964 Vizualizări

Nereguli la mai multe cluburi şi discoteci din Mureş

Cadrele Inspecţiei de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Horea” al judeţului Mureș au desfăşurat, în perioada 21-30 ianuarie, activităţi de îndrumare şi control pe linia respectării măsurilor de apărare şi stingere a incendiilor la operatori economici din categoria cluburi și discoteci.

Potrivit cpt. Cristian Virag, purtător de cuvânt al ISU „Horea” al judeţului Mureş, personalul specializat a desfăşurat 30 controale, pe timpul cărora au fost constatate 21 de deficiențe. „De asemenea, au fost aplicate 5 sancțiuni contravenţionale în cuantum de 2.500 lei și 20 de avertismente. Din cele 21 de constatări 7 au fost înlăturate operativ pe timpul controalelor. Ca urmare a controalelor efectuate s-a constatat că un număr de 9 obiective erau închise la momentul controlului, iar 3 dintre acestea nu vor mai funcționa ca și cluburi”, a precizat cpt. Cristian Virag.

Reprezentantul ISU „Horea” al judeţului Mureş a mai subliniat că principalele aspecte urmărite în teren de către inspectorii de prevenire au vizat exploatarea instalaţiilor electrice, funcţionarea iluminatului pentru marcarea căilor de evacuare, funcţionarea mijloacelor tehnice de apărare împotriva incendiilor, obstrucţionarea căilor de evacuare, instructajul angajaţilor, obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu şi existenţa planurilor de evacuare în caz de incendiu. „Pe lângă identificarea şi înlăturarea disfuncţionalităţilor specifice, specialiştii noştri au asigurat instruirea personalului angajat, astfel încât aceştia să cunoască şi să respecte regulile de prevenire a incendiilor la locul de muncă”, a menţionat cpt. Cristian Virag.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE