Home / Sport / Baschetbalistele mureșene au șansa unui salt la final

Baschetbalistele mureșene au șansa unui salt la final

Distribuie

Miercuri, 8 februarie încep partidele din Final 8-ului Cupei României la baschet feminin. Turneul se va disputa în Sala Sporturilor „Kati Szabo” din Sfântu Gheorghe. Întâlnirile din „sferturi” vor avea loc în primele două zile, de la ora 17.00 și 20.00. În prima zi se întâlnesc formațiile CSM Târgoviște și CSM Satu Mare, după care va avea loc un adevărat derby, Universitatea Cluj-ACS Sepsi Sfântu Gheorghe. UPM BC Sirius Târgu-Mureș va întâlni a doua zi, în ultimul „sfert”, pe CSBT Alexandria, după partida Olimpia CSU Brașov-Phoenix Galați.

În 10 februarie se dispută întâlnirile din semifinale, în care mureșencele, în cazul unei victorii cu teleormănencele ar urma să întâlnească învingătoarea din duelul dintre Olimpia și Phoenix. Finala competiției va avea loc în 11 februarie, după care, duminică, 12 februarie se va disputa duelul Nord-Sud al show-ului All Star Game la feminin, unde în formația Nord este selecționată jucătoarea de la BC Sirius Cherise Michele Daniel.

 

Fără pauză, debut în play-out

La sfârșitul săptămânii viitoare se va da startul și în întâlnirile din turneele play-off și play-out ale Ligii Naționale. Este o ediție care va avea o desfășurare diferită, în care primele două echipe din play-out vor întâlni în faza a doua, a „sferturilor”, primele două clasate în play-off, dar ediția este una lipsită de grijile retrogradării pentru ultimele clasate. Mureșencele vor întâlni în partidele tur din play-out, pe rând, în 18 februarie, în deplasare, la Arad, formația Universitatea „Vasile Goldiș” ICIM, în 25 februarie vor juca pe teren propriu cu CSBT Alexandria, iar în 4 martie vor întâlni Politehnica Național Iași, tot pe teren propriu, după care se vor disputa jocurile din retur.

Sorții și programul echipei antrenate de Steff Zakarias pare unul favorabil, dar echipa trebuie să înregistreze o creștere pentru a putea spera la mai mult decât penultima poziție, ocupată la finalul sezonului regulat.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.