Home / Sanatate / Fii parte din noua generație de comunicatori în domeniul sănătății!

Fii parte din noua generație de comunicatori în domeniul sănătății!

Distribuie

Centrul pentru Inovație în Medicină organizează, în perioada februarie – mai 2017, timp de 12 sătpămâni, în premieră în Europa, cursul „Comunicarea inovației, inovație în comunicare”, care este dedicat studenților la Medicină, Farmacie, Jurnalism și Științele Comunicării sau la Politehnică, dar și jurnaliştilor aflați în primii ani de activitate.

Data limită de înscriere este 20 februarie, iar aplicațiile pot fi trimise la adresa de e-mail: curs@ino-med.ro și trebuie să conțină CV-ul și un text de maximum 500 de cuvinte despre un subiect la alegere privind „Inovația în medicină”. Vor fi selectați 12 participanți la curs, care vor fi anunțați în data de 23 februarie. La finalul cursului, va fi susținut un examen, iar primii șase cursanți vor avea șansa de a-și continua cariera în domeniul comunicării inovaţiei în medicină, în cadrul proiectelor Centrului pentru Inovație în Medicină. „Dacă ești student/ă la Medicină, Farmacie, Jurnalism și Științele Comunicării, Politehnică sau jurnalist în primii ani de activitate și îți dorești să știi mai multe despre comunicarea inovației și despre inovația în comunicare, te așteptăm la cursul organizat, în premiera în Europa, de Centrul pentru Inovație în Medicină”, a transmis dr. Marius Geantă, co-fondatorul Centrului pentru Inovație în Medicină.

Partenerii acestui proiect sunt Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării și Universitatea Politehnică București. „Este nevoie de mai mulţi jurnalişti bine pregătiţi care să scrie despre domeniul medical. Să înţeleagă inovaţiile care pot aduce schimbări majore în viaţa noastră, să gestioneze anchete care pot dărâma sisteme defecte, să intervieveze personalităţi care dezvoltă zi de zi tratamente revoluţionare pentru boli grave. Marile companii din domeniu au nevoie de comunicatori mai buni, care să „împacheteze” mai bine subiectele pentru presă”, se transmite pe site-ul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.
Dr. Marius Geantă a fost prezent, în septembrie 2016, la Târgu-Mureș, la forumul pacienților cu diabet și al cadrelor medicale „Diabforum”, organizat de Asociația Copiilor și Tinerilor Diabetici din Târgu-Mureș, unde a prezentat rolul medicinei personalizate în managementul diabetului zaharat.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Situația epidemiologică a județului Mureș

Distribuie Conform statisticilor furnizate de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Mureș, numărul virozelor înregistrate la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.