Home / Eveniment / Nunta Exclusivă la Palat, pentru viitorii miri și pentru cei interesați de organizarea unui eveniment festiv
Nunta Exclusiva la Palat

Nunta Exclusivă la Palat, pentru viitorii miri și pentru cei interesați de organizarea unui eveniment festiv

Distribuie

Palatul Culturii din Tîrgu Mureș va găzdui în perioada 10-12 februarie evenimentul Nunta Exclusivă la Palat. Evenimentul se află la a doua ediție și este dedicat în special viitorilor miri, dar celor interesați de organizarea de evenimente festive. Organizatorii își doresc, de asemenea, să pună în valoarea atmosfera deosebită a Palatului Culturii, una dintre cele mai reprezentative clădiri Belle Époque din Transilvania.

În incinta Palatului Culturii, în holul interior și în Sala Oglinzilor, cei mai importanți furnizori de servicii vor prezenta ofertele și tendințele anului 2017. Veți găsi rochii de mireasă și costume de mire, modele de verighete, decorațiuni, aranjamente florale, pachete foto-video, showroom (outdoor) limuzine, band-uri de muzica live si oferte pentru alte servicii care țin de organizarea nuntilor.

„Încă de la prima ediție, ne-am străduit să aducem în atenția publicului nostru cele mai noi tendințe în acest domeniu și cei mai buni specialişti. Suntem mereu creativi, iar calitatea pe care o oferim este incontestabilă. Nunta ta nu poate fi decât fabuloasă, mai ales că suntem aici și pentru a te consilia să iei cele mai bune decizii”, transmit organizatorii prin intermediul unui comunicat de presă.

Ofertele celor mai cunoscute branduri la Nunta Exclusivă

Deschiderea oficiala a evenimentului va avea loc vineri, 10 Februarie la ora 14:00. Participantii vor beneficia de o serie de reduceri, vor putea participa la concursuri cu premii si vor avea ocazia de a se informa, de a se inspira si de a gusta, la propriu si la figurat, din ofertele celor mai cunoscute branduri de pe piață.

Dintre brandurile si furnizorii cunoscuți cu care vă veți putea întâlni în Palatul Culturii organizatorii au menționat: Seroussi, Tudor Tailor, Salonul Maria, Hotel Privo, Colina Sasului, Sound Art, Adonis, Hotel Grand, Fotoshoty, Alpy, Delcotrans, Restaurantul Boema, Salon Paula, Floraria Francesca , Artizan, Indigo cards, Monsieur Bartender și Estetique Studio.

Intrarea la eveniment este 7 lei. Programul evenimentului: vineri, de la 14:00 până la ora 20:00, iar sâmbătă și duminică, de la ora 10.00 până la ora 20.00.

afis nunta final

 

De asemenea, verificati

O echipă de la Școala Gimnazială Albești… la pas

Distribuie Chiar dacă tehnologia ajută foarte mult, din dorința de a renunța la limitele impuse …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.