Home / Administratie / Răsturnare de situație la Sighișoara. Primarul a revenit asupra demisiei

Răsturnare de situație la Sighișoara. Primarul a revenit asupra demisiei

Distribuie

Primarul social-democrat al municipiului Sighişoara, Ovidiu Mălăncrăvean, a anunţat marţi că a revenit asupra demisiei din funcţie pe care a înaintat-o la sfârşitul săptămânii trecute având la bază „principiile personale raportate la contextul politic”, întrucât aceasta ar fi avut un impact major asupra cetăţenilor, informează AGERPRES.
„Vineri, 3 februarie 2017, am transmis Instituţiei Prefectului – Judeţul Mureş o adresă prin care informam asupra deciziei de a demisiona din funcţia de primar, act unilateral ce a avut la bază principiile personale raportate la contextul politic în care, din păcate, se află ţara noastră. Văzând impactul pe care această decizie, luată de OMUL Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, îl are asupra Sighişoarei şi a concetăţenilor, a urmat o perioadă de profundă analiză a situaţiei, iar astăzi, 7 februarie 2017, am revenit asupra acestei decizii”, a anunţat Ovidiu Mălăncrăvean, într-un comunicat de presă, arată sursa citată.
Edilul a spus că decizia de revenire asupra demisiei a luat-o raportându-se atât la cei 3.573 de alegători care i-au acordat votul de încredere în vara anului 2016, cât şi la mesajele de susţinere primite în ultimele zile de la sighişoreni. „Chiar dacă actul meu este în acord cu principiile mele de viaţă, Sighişoara nu merită să fie destabilizată, iar calea pe care am pornit, cea de reconstrucţie, trebuie urmată’, a afirmat Mălăncrăvean.
Conform sursei citate, primarul a mai arătat că a încercat să fie un om al corectitudinii, atât în familie, cât şi ca dascăl sau ca primar, dar că sighişorenii i-au dovedit în aceste zile că reconstrucţia Sighişoarei poate fi făcută împreună cu aceştia. Acesta a subliniat că are încredere în concetăţenii săi şi crede că fiecare dintre părţi trebuie să fie corectă, unită şi constructivă.

 

De asemenea, verificati

FOTO: O nouă mobilitate de grup Erasmus, pentru elevii Școlii Gimnaziale ”Friedrich Schiller”

Distribuie În perioada 8-12 aprilie, 2024, elevii Școlii Gimnaziale ”Friedrich Schiller” au participat, prin acreditarea …

1 comentariu

  1. Atenție!Primarul nu mai poate renunță la demisie!La revedere!Angajatorul primarului este electoratul.Prefectul și consiliul local constata demisia care în cazul ăsta este Irevocabila!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.