Home / Sanatate / Promoțiile lunii februarie, la Centrul Medical Dora Medicals

Promoțiile lunii februarie, la Centrul Medical Dora Medicals

Distribuie

Pe tot parcursul lunii februarie, târgumureșenii și locuitorii județului Mureș pot beneficia de servicii medicale la prețuri promoționale, la Centrul Medical Dora Medicals din Târgu-Mureș.

Astfel, pentru diagnosticul de laborator la pacienții cu simptomatologie gastro-intestinală de origine posibil infecțioasă, specialiștii Dora Medicals recomandă, la un preț promoțional, următoarele analize: depistare anticorpi anti Helicobacter pylori din ser, prin metoda imunometrică, chemiluminescentă, la prețul de 30 lei; test rapid pentru determinarea calitativă a antigenului Helicobacter pylori în materiile fecale, la prețul de 30 lei. Analizele vor fi făcute de către dr. Horváth Melinda, medic specialist laborator.

Pachet promoțional de analize medicale de bază
De asemenea, reprezentanții Dora Medicals anunță pacienții din Târgu-Mureș și din județul Mureș că pot beneficia de un pachet de analize de bază format din șapte teste la prețul de 49 lei, cu o reducere de 20% aplicată la prețul de bază. Potrivit reprezentanților Dora Medicals, pachetul de analize include următoarele teste: hemoleucograma completă, glicemie, GOT, GPT, acid uric, colesterol, trigliceride. Informații suplimentare se pot obține în laboratoarele de analize medicale din Târgu-Mureș (0265-212.971/972 sau 0733-553.970), Reghin (0265-512.095 sau 0733-553.971) și Miercurea Nirajului (0265-576.514 sau 0733-553.973).
Pentru a fi la curent cu noutățile, oamenii pot consulta site-ul Centrului Medical Dora Medicals: www.doramedicals.ro, secțiunea Noutăți.


De asemenea, verificati

Depășiri ale pragului admis de particule în suspensie la Târgu Mureș

Distribuie În conformitate cu obligațiile legale, Primăria Municipiului Târgu Mureș informează locuitorii asupra faptului că …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.