Reţeaua de apă-canalizare, în grafic la Ceuaşu de Câmpie Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 713 Vizualizări

Reţeaua de apă-canalizare, în grafic la Ceuaşu de Câmpie

Primăria comunei Ceuaşu de Câmpie a demarat o licitaţie în valoare de 9.438.059 lei, fără TVA, pentru atribuirea contractului „Execuţie lucrări de construcţii a reţelei publice de apă uzată în comuna Ceuaşu de Câmpie”, în cadrul proiectului „Înfiinţare reţea de canalizare menajeră în localităţile Câmpeniţa, Ceuaşu de Câmpie şi Voiniceni, comuna Ceuaşu de Câmpie”, derulat prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală.

Reţea de 16 kilometri

Potrivit primarului localităţii, Szabó József Levente, proiectul este în curs de derulare. „Proiectul beneficiază de fonduri din partea Uniunii Europene şi este în derulare. Contractul a fost semnat pe o durată de doi ani de execuţie, iar în data de 21 februarie avem programată deschiderea Staţiei de pompare. Proiectul cuprinde trei sate, este vorba de Voiniceni, Ceuaşu de Câmpie şi Câmpeniţa. În prima fază, vor beneficia gospodăriile situate la drumul principal, iar pe urmă vom construi reţelele laterale”, a declarat marţi, 7 februarie, pentru cotidianul Zi de Zi, Szabó József Levente, edilul şef al comunei Ceuaşu de Câmpie.

Conform caietului de sarcini al licitaţiei, lungimea totală a reţelei de canalizare menajeră va fi de 13.048 metri (PVC Sn 4 Dn 250 mm) şi 3.465 metri (PVC Sn 4 Dn 160 mm), iar proiectul mai prevede montarea a 323 de cămine de vizitare din beton pentru canalizare menajeră şi a 462 de cămine de racord din PE Dn 40 mm, precum şi construirea a 9 staţii de pompare a apelor uzate pentru localităţile Ceuaşu de Câmpie şi Voiniceni.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 20 februarie 2017, ora 15.00, iar criteriul de atribuire a contractului va fi preţul cel mai mic.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE