Stand-Up Comedy cu Mincu și Maria Popovici, câștigătoarea IUmor Eveniment
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 1409 Vizualizări

Stand-Up Comedy cu Mincu și Maria Popovici, câștigătoarea IUmor

Câștigătoarea editiei din 2016 a concursului tv IUmor, Maria Popovici, ajunge în Tîrgu Mureș, luni 13 februarie, pentru un show de stand-up comedy susținut împreună cu Mincu în Jazz&Blues Club. Spectacolul face parte dintr-un turneu național care se desfășoară în perioada ianuarie-aprilie 2017.

S-a urcat pe scenă pentru a da un răspuns glumelor despre femei

Maria Popovici și Alexandru Minculescu (Mincu) sunt doi actori tineri care urcă des pe scena comediei pentru spectacole de stand up. Maria Popovici a câștigat a doua ediție a concursului iUmor și a rămas în istorie drept femeia pe care a lăudat-o Cheloo. În compensare Mincu a terminat ASE-ul. S-au cunoscut la UNATC și au început să joace din anul trei de facultate la Teatrul Independent În Culise. Primul spectacol a fost „Imaginează-ți că ești Dumnezeu” după Matei Visiec. Pe lângă spectacolele de teatru pe care le-au jucat aici, au început și serile de stand up comedy.

Inițial, Maria s-a urcat pe scenă pentru a răspunde glumelor comedianților despre femei și acolo a rămas. Într-un interviu pentru site-ul televiziunii Antena 1, Maria Popovici a spus că moștenește simțul umorului de la tatăl său.

„Stand-up comedy-ul e o modalitate de exprimare artistică atât de liberă, de sinceră, care culmea, se naște din frustrări și supărări. Pentru artist e o terapie grozavă, să scoată în fața atâtor necunoscuți, cele mai mari frici și penibile întâmplări, iar rezultatul să fie o seară minunată și amuzantă pentru spectatori”, spune Maria Popovici.

Spectacolul din Jazz&Blues Club este programat de la ora 20.00. Prețul unui bilet achiziționat în avans este 25 de lei, iar în seara spectacolului va costa 30 de lei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE