Concurs cu greutate și agregate. Scoate-ți SUV-ul la bătaie! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 218 Vizualizări

Concurs cu greutate și agregate. Scoate-ți SUV-ul la bătaie!

 

Mare adunare mare! Între 28 și 30 iulie se anunță mare adunare de agregate 4×4 la Ibănești Pădure, Mureș – 100Tracks Adventure. Te așteaptă cea mai tare aventură off-road a sezonului – o aventură pentru tine, pentru familia ta și pentru mașina ta.

Adventure Challenge Cup

Potrivit organizatorilor, evenimentul se va desfășura în perioada 28-30 iulie pe traseele casei TRIP de la 100Tracks Adventure, unde participanții off-road nu sunt obligați să aducă modificări mașinii sau să poarte echipament de protecție. Fiecare track al acestei clase acoperă drumuri forestiere ușoare din punct de vedere al gradului de dificultate, motiv pentru care Adventure Challenge CUP este oportunitatea de a petrece un weekend alături de alți pasionați de off-road.

Cupa Dacia DUSTER la 100Tracks Adventure

Dacia Duster este un SUV cu performanțe bune în off-road, ceea ce se poate demonstra în cadrul cupei monomarcă Dacia Duster CUP. Evenimentul de trei zile se va desfășura pe traseele de TRIP de la 100Tracks Adventure. Concurenții înscriși la această cupă vor puncta și în clasamentul general Adventure Challenge Cup. Regulile de desfășurare ale acestei cupe sunt aceleași ca și la clasa TRIP din Campionatul 100Tracks.

Competiția 100Tracks Adventure de la Mureș, 23-30 iulie, însumează șase etape din Campionatul 100Tracks. Fiecare etapă va puncta individual în clasamentul general al campionatului.

Detalii despre clasa TRIP:

http://goo.gl/pvHnfe

http://goo.gl/pZegwq

Toate informațiile se găsesc pe pagina oficială 100Tracks.

http://100tracks.net/competitions/29

Concurenții care doresc să se înscrie la această competiție trebuie să-și facă, obligatoriu, cont on-line pe site-ul www.100tracks.net. Tutorial video.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE