Policlinica Carit-San Medical, alături de comunitate de peste 25 de ani Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 1442 Vizualizări

Policlinica Carit-San Medical, alături de comunitate de peste 25 de ani

Având o experiență de peste 25 de ani pe piața serviciilor medicale private din Târgu-Mureș, Policlinica Carit-San Medical a trecut, în ultimul an, printr-o serie de schimbări de management în beneficiul pacienților, pentru a le oferi acestora atât servicii medicale de calitate la prețuri accesibile, prin investirea în aparatură de ultimă generație, cât și informații utile despre fiecare specialitate medicală, tarife și imagini reale ale cabinetelor, prin implementarea unei ample campanii de comunicare online.

Începând din vara anului 2016, Policlinica Carit-San Medical are un site nou, optim și accesibil, unde pacienții găsesc informații utile despre fiecare specialitate, programul consultațiilor, tarife, specialiști și imagini reale ale cabinetelor, o secțiune dedicată programării online la medic, o secțiune intitulată „De vorbă cu medicii noștri”, unde pacienții pot lectura interviuri cu specialiștii, dar și o pagină de Facebook reactualizată zilnic cu noutăți, recomandări și concursuri.
„Anul 2016 a însemnat o schimbare de acționariat și de management. Policlinica Carit-San Medical are o experiență de peste 25 de ani pe piața serviciilor medicale private, fiind una dintre cele mai vechi și cunoscute policlinici din județul Mureș și din localitățile învecinate. Ne-am propus să revigorăm brandul Carit-San și să-l aducem la standardele actuale. Am schimbat logo-ul policlinicii, am creat un nou site, aerisit și accesibil, care oferă vizitatorilor informații utile cu privire la fiecare specialitate, programul consultațiilor, costul acestora, precum și informații referitoare la medicii care consultă. Pe site există o secțiune intitulată „De vorbă cu medicii noștri” și am pornit un serial de interviuri cu specialiștii, iar o dată la două săptămâni publicăm câte un interviu cu un medic care își desfășoară activitatea în cadrul policlinicii Carit-San. Aceste interviuri au rolul de a crea o relație interpersonală între medic și pacient, drept urmare cititorii pot afla informații atât despre afecțiuni, cât și informații mai personale despre medic, în așa fel încât pacientul să se simtă într-un climat familial în momentul în care se prezintă la medic”, a declarat Benedek Mátyás, managerul Policlinicii Carit-San Medical.

carit san 3Echipă medicală foarte bine pregătită
Echipa medicală a Policlinicii Carit-San Medical este formată din medici cu experiență, foarte renumiți în centrul medical Târgu-Mureș, și din tineri medici foarte bine pregătiți, care oferă consultații în 19 specialități medicale, ajutând astfel pacienții să prevină, diagnosticheze și trateze orice problemă de sănătate. Sute de mii de pacienți au beneficiat de servicii medicale în cei peste 25 de ani de activitate.
„Oferim consultații în 19 specialități plus alte servicii medicale. De asemenea, avem și laborator de analize medicale, situat pe strada Aurel Filimon, nr. 15. Echipa medicală este formată din medici renumiți și cu foarte multă experiență, dar în același timp colaborăm și cu medici tineri aflați la început de carieră, deoarece tinerii medici trebuie sprijiniți la începutul carierei, astfel încât să nu fie nevoiți să plece din țară. Introducem periodic noi specialități medicale. Recent, am introdus nutriția și dietetica și psihologia”, a precizat Benedek Mátyás.

cap 4 carit sanProgramare online la îndemâna tuturor
Secțiunea de programare online a pacienților reprezintă un instrument la îndemâna tuturor pacienților care doresc să-și facă o programare la medic. În luna ianuarie, zeci de persoane s-au programat online, iar mecanismul este cât se poate de simplu și rapid, constând în completarea unui mic formular.
„Pe site-ul policlinicii am creat o secțiune de programare online, care s-a bucurat de succes în rândul pacienților noștri. Aceștia se pot programa zilnic, la orice oră din zi și din noapte. Numai în luna ianuarie am avut zeci de programări online, iar pe site avem zilnic peste 100 de vizite. De asemenea, am creat o pagină de Facebook, pentru a fi cât mai aproape de pacienți și pentru a le furniza informații și noutăți cu privire la activitatea policlinicii. Feedback-ul este foarte bun. În doar șase luni pagina de Facebook a strâns peste 2.000 de aprecieri. La Carit-San, le oferim pacienților servicii de calitate la prețuri accesibile, pentru că sănătatea este cea mai importantă. De asemenea, oferim servicii medicale prin Casa de Asigurări de Sănătate. De peste 25 de ani suntem pentru comunitate și așa dorim să rămânem”, a transmis Benedek Mátyás.

carit san 4Obiective pentru 2017
În acest an, echipa Carit-San Medical își propune să mențină aceeași bună comunicare cu pacienții, angajații și medicii cu care colaborează, să ofere mai multe servicii decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate. De asemenea, extinderea policlinicii reprezintă un obiectiv important al acestui an.
„În anul 2016, am investit în aparatură de ultimă generație, printre care un ecograf de ultimă generație, iar în anul 2017 ne dorim să continuăm investițiile în aparatură medicală, să menținem relația și comunicarea eficientă cu pacienții prin mijloacele de comunicare online și să oferim mai multe servicii medicale prin Casa de Asigurări de Sănătate. Un obiectiv important al anului 2017 îl reprezintă extinderea policlinicii”, a anunțat managerul Policlinicii Carit-San Medical.

carit san 2Policlinica Carit-San Medical este situată pe strada Mihai Viteazu, nr. 42, iar programul policlinicii este de luni până vineri, în intervalul orar 07.00 – 20.00. Informații suplimentare și programări la numerele de telefon: 0265-269.172, 0265-266.249, 0730-619.401 sau la adresa de e-mail: contact@caritsanmed.ro.
Laboratorul de analize medicale este situat pe strada Aurel Filimon, nr. 15, iar programul acestuia este de luni până vineri, în intervalul orar 06.10 – 14.10. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0265-250.874 sau 0730-619-404.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE