Home / Sanatate / Târgumureșenii, îndemnați să poarte bandana în semn de solidaritate

Târgumureșenii, îndemnați să poarte bandana în semn de solidaritate

Distribuie

Asociația „Little People” va derula la Promenada Mall Târgu-Mureș, în perioada 11-12 februarie, campania de conștientizare „Zilele Bandanei”, eveniment care marchează Ziua Mondială de Luptă împotriva Cancerului (4 februarie) și Ziua Internațională a Copilului cu Cancer (15 februarie). Semnificația eșarfei purtată de pacienți atunci când trec prin tratamentul oncologic poate fi transformată într-un simbol al încurajării și solidarității.

„Inițiativa este un îndemn la acțiune și solidaritate și comunică un mesaj simplu: „Port bandana, pentru că îmi pasă!”. Semnificația eșarfei purtată de pacienți atunci când trec prin tratamentul oncologic poate fi transformată într-un simbol al încurajării și solidarității, astfel încât bandana va reprezenta mesajul nostru comun pentru cei care trec prin această luptă. Purtată pe cap, la gât, la încheietura mâinii, bandana va reprezenta mesajul nostru comun pentru cei care trec prin această luptă: ,,Nu e rușinos să purtați bandana, suntem alături de voi!”. Vă invităm să fiți alături de noi la campania de strângere de fonduri ,,Poartă o bandana. Arată că ești solidar!” în 11 și 12 februarie, între orele 12.00-20.00, la Promenada Mall Târgu-Mureș. În schimbul unei donații de 10 lei vă puteți procura o bandană colorată pe care apoi o puteți purta în semn de solidaritate cu cei care se luptă cu cancerul”, au afirmat reprezentanții asociației „Little People”.

 

 

De asemenea, verificati

Foto: Întâlnire de lucru a reprezentanților sistemului de sănătate mureșean, în prezența președintelui CNAS- dr. Valeria Herdea. Ce probleme au fost identificate în județul Mureș

Distribuie Eficiența unui sistemul este rezultatul unei bune colaborări interinstituționale,  iar reprezentanții Instituției Prefectului-județul Mureș …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.