Home / Administratie / Proiectul rețelei școlare pentru anul școlar 2017-2018 a fost votat în Consiliul Local Tîrgu Mureș

Proiectul rețelei școlare pentru anul școlar 2017-2018 a fost votat în Consiliul Local Tîrgu Mureș

Consilierii locali au votat Proiectul de hotărâre care cuprinde proiectul rețelei școlare pentru învățământ preuniversitar de stat din Tîrgu Mureș, pentru anul școlar 2017-2018. Liceul Teologic Romano-Catolic este cuprins în proiect ca unitate cu personalitate juridică la poziția 34.

La Ședința Extraordinară a Consiliului Local Tîrgu Mureș de astăzi, 10 februrarie, au participat 19 dintre consilierii locali. Pe ordinea de azi a fost un singur punct.

Proiectul de hotărâre a fost aprobat, 14 consilieri locali au votat pentru, iar 5 s-au abținut.

Proiectul rețelei școlare urmează să fie analizat de Inspectoratul Școlar Județean Mureș instituția abilitată pentru a da avizul conform. După aceea, dacă proiectul primește avizul din partea ISJ, rețeaua școlară va fi supusă aprobării Consiliului Local Tîrgu Mureș.

Potrivit Articolului 4 al Proiectul de hotărâre votat: „În conformitate cu prevederile art. 19, alin. (1), lit. e din Legea nr. 340/2004, republicată privind prefectul și instituția prefectului și art. 3, alin. (1) din Legea nr. 554/2004 privind legea contenciosului administrativ, prezenta hotărâre se înaintează Prefectului Județului Mureș pentru exercitarea controlului de legalitate”.

Vom reveni cu câteva detalii legate de desfășurarea ședinței.

Dorin Florea: „Niciun efort nu e prea mare astfel încât școala să poată funcționa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Accident cu o victimă, lângă Luduș

Joi, 2 decembrie, în afara localității Luduș, pe DN15E60, la kilometrul 30 + 300 de …