Home / Eveniment / VIDEO: A început Nunta Exclusivă la Palat
Nunta Exclusivă

VIDEO: A început Nunta Exclusivă la Palat

Distribuie

„Împreună cu dumneavoastră sperăm să realizăm un eveniment dedicat mirilor din orașul Tîrgu Mureș. Să-i onorăm cu cele mai frumoase servicii!”, a spus Carmen Ciocan, Distinct Events, în discursul de inaugurare a evenimentului Nunta Exclusivă la Palat. De la ora 13.00, organizatorii au invitat presa la un cocktail la Palatul Culturii, înaintea deschiderii evenimentului pentru public – de la ora 14.00. Vineri evenimentul e deschis publicului până la ora 20.00. Nunta Exclusivă la Palat va continua sâmbătă și duminică între orele 10.00-20.00.

Carmen Ciocan

„Mi se pare absolut minunat că am reușit să aducem cele mai frumoase branduri din oraș și din Cluj”, a adăugat Carmen Ciocan, continuând prin a le mulțumi reprezentanților Palatului Culturii pentru găzduirea evenimentului. Nunta Exclusivă la Palat se desfășoară pe holul de la parter și în Sala Oglinzilor.

IMG_2765

Two to Tango, Sorin Indrei și Irina Țiglar, au cântat în deschiderea Nunta Exclusivă și vor susține un recital și sâmbătă, când, de asemenea, vor cânta la două piane și vor dansa tango argentinian.

nunta exclusiva

Reduceri, oferte și concursuri la Nunta Exclusivă

Organizatorii au stabilit un bilet de intrare modic la eveniment, 7 lei, iar cei care vor fi miri în 2017-2018, au intrare liberă dacă se înregistrează prin sms. Mai multe informații puteți afla de pagina de facebook a evenimentului. Perechile participante vor beneficia de o serie de reduceri, vor putea participa la concursuri cu premii și vor avea ocazia de a se informa, de a se inspira și de a gusta, la propriu și la figurat, din ofertele celor mai cunoscute branduri de pe piață.

nunta exclusiva_

De exemplu, Salonul Maria oferă un voucher de 300 lei pentru achiziționarea unui costum de mire dacă achiziționați o rochie de mireasă, în plus cei care participă la târg vor beneficia de un discount de 10% la calocția 2017. Seroussi vine, de asemenea, cu un discount de 10%, prețul costumelor fiind între 1000 de lei și 1500 de lei.

IMG_2773

Evenimentul este organizat de Distinct Events și M2.

Urmează lansarea unui site pentru miri

În următoarele luni, organizatorii evenimentul vor lansa și șite-ul www.nuntaexclusivă.ro/. „Un site special dedicat mirilor, unde vor găsi cele mai cunoscute branduri și cei mai buni furnizori de nuntă. Vor avea parte de recenzii și previzualizari din domeniu. Și vom avea o categorie de unde vor putea comanda online bijuterii, pantofi si alte accesorii”, ne-a spus Silviu Cioloboc, inițiatorul evenimentul Nunta Exclusivă la Palat.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO: ”Marș pentru Viață”, la Sărmașu

Distribuie O nouă ediție a evenimentului ”Marșul pentru Viață”, organizat de Biserică Ortodoxă Sărmașu, Fundația …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.