Share
Home / Business / Balastieră nouă în Periş

Balastieră nouă în Periş

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare nr. 58/7 februarie 2017, fără studiu de evaluare a impactului, fără studiu EA, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Deschidere balastieră în terasa râului Mureș în extravilanul localităţii Periș”, propus a fi amplasat în extravilanul localităţii Periș, comuna Gornești, titular SC Multi Prod Impex SRL.

Conform site-ului APM Mureş, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Târgu-Mureş, strada Podeni nr.10, în zilele de luni, între orele 9.00 -15.00, de marți până vineri între orele 9.00 – 12.00, precum şi la adresa web apmms.anpm.ro.

De asemenea, publicul interesat poate înainta comentarii şi observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 16 februarie 2017.Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

POZITIV TB: Daniel Metz, CEO NTT DATA Romania – “Orice criză este și o șansă”

Începând de astăzi, colegii de la Transilvania Business vă propun o întâlnire virtuală, impusă de condițiile …

Share
Share