Dragostea celebrată pe acorduri de tango la Reghin Slider
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 191 Vizualizări

Dragostea celebrată pe acorduri de tango la Reghin

Primăria și Consiliul Local Reghin în colaborare cu Casa de Cultură Municipală ”Eugen Nicoară” din Reghin organizează marți, 14 februarie, ora 19:00 la Casa de Cultură ”Eugen Nicoară” concertul de Valentine’s Day intitulat ”Tango Noche”.

Cvartetul Tiberius  alături de invitații Koszorus Krisztina – Koszika (voce), Bordos Kinga (pian), Kostyak Marton (contrabas) vor încânta publicul pe ritmurile Piazzola, Velasquez, Jobim, chiar şi Gotan Project, reorchestrate de Molnar Tibor într-o manieră proprie şi personal. Partea de mișcare va completa muzica spectacolului   de Compania de dans ”Andras Lorant”.

”Este un spectacol dedicat Zilei Îndrăgostiților organizat de către Primăria, Consiliul Local Reghin și Casa de Cultură ”Eugen Nicoară” din Reghin, în care se dorește o emulație de cultură presărată cu momente romantice muzicale și poetice,  atât din punct de vedere instrumental cât și din punct de vedere vocal. Partea instrumentală va reuni momente de pasiune și dragoste întreținute de către sextetul ”Tiberius” completată cu partea vocală de Koszika. În ce privește arta mișcării scenice, va fi compania de dans ”Andras Lorant”. Spectacolul are ca și temă dragostea pe acordurile tangoul argentinean, iar în ceea privește vorbele de dragoste așezate în rime, respectiv poezia vor fi susținute de către mine. Voi deschide spectacolul cu un moment de poezie, după care voi face o introducere a ceea ce înseamnă Valentine’s Day, ce ne propunem să transmitem cu acest spectacol, după care momentele vor curge destul de compact”, a precizat actorul Iulian Praja, responsabilul cu partea poetică din cadrul spectacolului de Ziua Îndrăgostiților de la Reghin.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE