Femeie din localitatea Vânători, reținută de poliţişti pentru tâlhărie Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 254 Vizualizări

Femeie din localitatea Vânători, reținută de poliţişti pentru tâlhărie

Poliţia Municipiului Sighişoara a fost sesizată joi, 9 februarie, la ora 04.00, de către un bărbat, de 48 de ani, din Sighișoara, despre faptul că persoane necunoscute l-au deposedat, prin violenţă, de geanta pe care o avea asupra sa.
„În fapt, victima, în timp ce se deplasa spre Stația CFR Sighișoara, pe o potecă de lângă linia de cale ferată, într-o zonă total neiluminată şi necirculată, a fost deposedat prin violenţă de o geantă pe care o avea asupra sa, în care se aflau produse alimentare, documente personale şi alte bunuri. În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Sighişoara au fost identificate 3 persoane, 2 minori, de 16 şi 17 ani, din Sighişoara şi o femeie, de 31 de ani, din comuna Vânători, care ar fi comis tâlhăria”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș.
Potrivit IPJ Mureș, cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu femeia, din Vânători, în stare de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca aceasta să fie prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE