Spectacol de Valentine’s Day la Curtea Regelui Carton Slider
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 218 Vizualizări

Spectacol de Valentine’s Day la Curtea Regelui Carton

Primăria Municipiului Reghin și Consiliul Local, Casa de Cultură a Tineretului ”George Enescu” Reghin organizează marți, 14 februarie, ora 18:00 un spectacol extraordinar de muzică, teatru, dans, balet și comedie cu ocazia zilei de Valentine’s Day!.

La realizarea spectacolului au contribuit echipa Casei de Cultură a Tineretului ”George Enescu” coordonată și în acest an de actorul Teatrului Național din Târgu-Mureș Luchian Pantea. ”Nu am calculat niciodată anii, dar cred să fie vreo cinci ani de când fac aceste spectacole de Ziua Îndrăgostiților la Casa de Cultură a Tineterului ”George Enescu” din Reghin. De regulă mi-a plăcut ideea de Anti Valentine’s Day, și cred că în mine mereu a zăcut idea asta, de la an la an am ajuns la această idée. Anul acesta spectacolul va fi unul cu totul diferit, încerc să mă desprind de clișeul evenimentului clasic de Ziua Îndrăgostiților. Va fi tot cu clasicele inimioare dare puse într-un alt context, care poate genera altfel de emoții pentru copii de la 9 ani până la persoane de 99 de ani. Încerc să încadrez cât mai multă emoție pentru cât mai multe vârste în acest spectacol. Aveam mai de mult creionat în minte această idée de spectacol, dar nu poți să spui oamenii la toate nebuniile care îți trec prin cap din prima, și de regulă încerc să fac asta, așa am zis să le fac stematic. În fiecare an adaug câte ceva, am îmbogățit  coregrafia la modul serios, profesionist, cu un scenograf, am adus mișcare după care am încercat atât cu capete de afiș și fără. Am văzut să vedem dacă lumea vine doar pentru asta, sau vine pentru esență, pentru oamenii de aici de la Reghin care pot să exprime lucruri. Îmi place foarte mult să lucrez cu oameni de-ai casei, oameni cu care eu transpire și în care am foarte mare încredere. Pot spune despre acest spectacol că va fi unul foarte diferit față de  anii trecuți, în primul rând va exista o scenografie mult mai prezentă. Întotdeauna am avut elemente de scenografie, dar în acest an va fi un story, va fi o poveste  pe care am scris-o toată echipa care a lucrat pentru acest spectacol. Anul acesta va fi un eveniment cap-coadă  marca ”Din Culise”, ne-a declarat Luchian Pantea.

La Curtea Regelui Carton

2Vor da culoare și mișcare spectacolului soliștii Bianca Fărcaș, Adi Muntean, Maria Grama, Andreea Morariu, Teodora Crișan, Denisa Morariu și  Laura Rafael,Marian Vultur, Paul Predușel, Cristina Iușan cu moment de teatru dans, Tudor Popa, Trupa de dans Lex Aly Gim, trupa de dans Street Grove, și ventrilocul Eduard Sandu, protagonistul unui moment de stand-up comedy cu păpuși.

”În  ideea de a nu vinde evenimentul am rămas la titlul spectacolului de Valentine’s Day. Cu toate acestea  spectacolul are și un titlu neoficial, și mi-ar plăcea ca fiecare spectator să-și inventeze propriul titlu.Va fi povestea Regelui Carton, care va include muzică, teatru, dans, balet și comedie. Practic, Regele Carton vrea să-și mărite fica, la care vin pretendenți din tot felul de lumi, atât normale cât și anormale, cadourile oferire Regelului Carton pentru a cere mâna fetei vor fi transpuse sub  formă de muzică și  dans”,  precizat Luchian Pantea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE