67 de telefoane sigilate într-un sac abandonat Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3444 Vizualizări

67 de telefoane sigilate într-un sac abandonat

 

Polițiștii reghineni, în timp ce făceau serviciul de patrulare pe strada Gării, în data de 16 februarie, au observat comportamentul ciudat a trei persoane, care au fugit prin Parcul Tineretului, abandonând un sac de rafie în care se aflau telefoane mobile de diferite mărci.

La faţa locului au fost dirijate  echipaje  mixte  formate din poliţişti şi jandarmi, precum şi o patrulă independentă de jandarmi.

Patrula de jandarmi a observat două persoane suspecte  pe malul Canalului Morii în cartierul Liberăţii, care nu s-au supus somației să se oprească, motiv pentru care unul dintre jandarmi a făcut uz de armă, trăgând cu pistolul din dotare un foc în plan vertical;  unul din suspecţi s-a supus somaţiei,  celălalt reușind să fugă.

Suspectul reținut, în vârstă de 37 de ani,  a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Reghin,  unde  a recunoscut că este autorul furtului. La inventarierea bunurilor din sacul de rafie  au fost   identificate  67 de telefoane mobile sigilate.

În urma cercetărilor  efectuate de echipa operative,  s-a constatat faptul că în noaptea  de 15/16 februarie,  prin forţarea uşii  de evacuare în caz de incendiu cu un levier,  s-a pătruns într-un  magazin  de electronice din municipiul Reghin, de unde au fost sustrase telefoanele mobile .

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

Jandarmii au întocmit documentele legale de constatare a infracțiunii de ”furt calificat” și au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliției municipiului Reghin în vederea continuării cercetărilor, potrivit informațiilor furnizate de Compartimentul Informare și Relații Publice, Inspectoratul de Jandarmi Județean Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE