Activitate inedită a copiilor de la centrul „Sfânta Elisabeta” Social
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 186 Vizualizări

Activitate inedită a copiilor de la centrul „Sfânta Elisabeta”

Copiii de la centrul de plasament „Sfânta Elisabeta” din Glodeni au avut parte, zilele trecute, în vacanța intersemestrială, de o surpriză. Echipa JCI Târgu-Mureș i-a invitat pe cei 23 de copii ai centrului de plasament la o pizzerie din oraș, unde cei mici au învățat să prepare pizza. Activitatea a avut loc în cadrul campaniei „Zâmbete în dar”, ce își propune să aducă cât mai multe zâmbete pe buzele copilașilor nevoiași.

„Cei 23 de copii ai centrului de plasament „Sânta Elisabeta” din Glodeni au avut parte de o zi memorabilă în vacanță. Deoarece sunt copii speciali și silitori, echipa „Zâmbete în Dar” i-a răsplătit pentru munca lor din primul semestru de școală și le-a oferit ocazia să învețe ceva nou și foarte distractiv, să își prepare singuri pizza.
Cu mic, cu mare, copiii au pregătit blatul de pizza și au încercat să prepare cele mai delicioase pizze cu ingredientele lor preferate. Cei din echipa „Zâmbete în Dar” vă pot confirma faptul că micii pizzari au o îndemânare înnăscută pentru a face pizza, deoarece tot ce au făcut ei acolo a ieșit delicios. La final, micii pizzari au fost răsplătiţi cu diplome care să ateste îndemânarea lor și bineînțeles faptul că au învățat de la persoane experimentate cum să prepare pizza. După cum vă puteți da seama, întregul eveniment a fost îmbogățit de zâmbetele și bucuria micilor pizzari, dar și de energia și curiozitatea lor”, a transmis Alexandra Botoș, reprezentanta JCI Târgu-Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE