Home / Administratie / Angajări la Primăria Sărmaşu

Angajări la Primăria Sărmaşu

Primăria Oraşului Sărmaşu organizează concurs de recrutare pentru  ocuparea următoarelor funcţii publice de execuţie vacante: referent   clasa a III-a, grad profesional principal, în cadrul Biroului Resurse umane, ITL casierie şi transport local şi referent, clasa a III-a, grad profesional principal în cadrul Compartimentului Contabilitate, executare silită.

Concursul se organizează la sediul Primăriei oraşului Sărmaşu, în data de 22 martie 2017, ora 10.00 – proba scrisă şi 24 martie 2017, ora 10.00 – interviul.

„Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial, partea a III-a, la sediul Primăriei oraşului Sărmaşu. Condiţii de participare la concurs,  bibliografia , actele solicitate candidaţilor pentru dosarul de înscriere  se afişează la sediul Primăriei oraşului Sărmaşu şipe pagina de internet a Consiliului Local al oraşului Sărmaşu,  http://www.sarmasu.ro;  informaţii la telefon 0265/421855”, se precizează într-un comunicat de presă remis de conducerea Primăriei oraşului Sărmaşu.

 

 

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Primarii mureșeni la raport. Chiș Bălan Ilie (Rușii Munți), mulțumit de investițiile mandatului 2016-2020

La împlinirea a patru ani de la alegerile locale din 2016 și de la depunerea …