Share

Home / Slider / Optica -Optofarm expertul vederii !

Optica -Optofarm expertul vederii !

În prezent, în judeţul Mureş dispune de 7 magazine şi de un personal format din 50 de specialişti dintre care 12 sunt medici specialişti oftalmologi.Dotarea tehnică s-a dezvoltat din an în an atât în domeniul oftalmologic cât şi optic, iar în prezent se lucrează cu tehnologie avansată în acest domeniu.
Cea mai importantă realizare a S.C. Optica Optofarm S.R.L. este înfiinţarea clinicii ambulatorii de chirurgie oftalmologică cu ocazia celei de-a 10-a aniversări al înfiinţării S.R.L.-ului, în anul 2003. Clinica este dintre cele mai moderne pe plan naţional lucrând cu echipamente cu ultrasunete achiziţionate de la firma americană Alcon şi firma germană Zeiss. Societatea, prin realizările obţinute până în prezent, şi-a propus să rămână în continuare pe primul loc în top.

OPTICA MACHETA SITE

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

EXCLUSIV! DEZINFORMARE în cazul Elena Gabor?! Ce caută de fapt poliţiştii în percheziţia din Şincai!

Cotidianul Zi de Zi a intrat în posesia mandatului de percheziţie domiciliară remis de judecătorul …

Share
Share