Specialiștii ne învață cum să ne atingem obiectivele și să evităm amânarea Social
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 202 Vizualizări

Specialiștii ne învață cum să ne atingem obiectivele și să evităm amânarea

Psihologul Simona Ciff va susține vineri, 17 februarie, la ora 18.00, în Cetatea Medievală Târgu-Mureș, atelierul de planificare și organizare „Cum să îmi aleg și ating obiectivele și cum să evit amânarea”, ca o adaptare a atelierelor pentru adulți din cadrul programului „Pașaport pentru succes”.

„Ți-ai pus de multe ori dorințe la începutul anului și pe urmă ai renunțat rapid la ele? Ți-ai dorit mereu să faci ceva important, însă îți dai seama că ai tot amânat? Ești mereu pe fugă, ai prea multe de făcut și nu reusești să faci tot ce vrei? Ai vrea să ai mai mult timp? Acest atelier este pentru tine dacă de obicei nu știi ce ai de fcăut, știi că ai multe lucruri de făcut și nu știi de care să te apuci și până la urmă ajungi să nu faci nimic până târziu când intri în panică și începi să te agiți că nu ai făcut nimic, dacă te simți presat de prea multe sarcini, dacă îți faci sarcinile în ultimul minut, dacă
pierzi timpul cu lucruri neimportante și dacă te trezești că faci orice altceva decât ceea ce e important” a transmis psihologul Simona Ciff.
În cadrul acestui atelier, vor fi abordate următoarele teme: „Despre cât putem face realist pe unitate de timp”, „Cum să mâncăm elefantul pe bucăți”, „Cum să stabilim ce e cel mai important de făcut”, „Cum să îmi încadrez în timp activitățile”, „Cum să fac diferența dintre ce vreau să obțin și cum obțin lucrul respectiv”, „Cum să îmi stabilesc obiective pe termen scurt, mediu și lung”, „Setting-ul mental de care avem nevoie pentru a avea claritate în ce vrem să facem”.

Dialog, gândire critică și aplicații practice
Programul „Pașaport pentru succes” este gândit pe dezvoltarea în cinci domenii care s-au dovedit a avea cel mai mare impact în succesul și adaptarea individului la viața adultă: încrederea în sine, autocontrol (controlul fricilor, furiei și vinovăției), organizarea timpului și activităților – planificare, alegere obiective, perseverența – abilitatea de a nu renunța, relațiile cu cei din jur. Costul unui atelier este de 40 lei/participant. „Fiecare atelier are ca și scop însușirea unei anumite abilități necesare pentru a avea încredere în sine și pentru a reuși în atingerea obiectivelor pe care și le propune. În cadrul atelierelor se folosesc dialogul, gândirea critică și aplicații practice”, a menționat Simona Ciff. Informații suplimentare despre ateliere și înscrieri se pot obține la adresa: https://goo.gl/forms/o1hg7XgBjo2DTxz22.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE