PSD Mureş, susţinere pentru Guvernul Grindeanu şi Liviu Dragnea Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 624 Vizualizări

PSD Mureş, susţinere pentru Guvernul Grindeanu şi Liviu Dragnea

Secretarul executiv al PSD Mureş, Dragoş Bardoşi, a declarat joi, pentru Agerpres, că în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al organizaţiei judeţene au fost adoptat, în unanimitate, două rezoluţii cu privire la susţinerea Guvernului Grindeanu şi la susţinerea preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.
Potrivit lui Bardoşi, cele două rezoluţii au fost votate cu unanimitate de voturi, preşedinţii organizaţiilor locale, parlamentarii, consilierii judeţeni şi conducerea organizaţiei judeţene considerând că liderul PSD, Liviu Dragnea, a condus exemplar cele două campanii electorale din 2016, iar Guvernul condus de Sorin Grindeanu a respectat calendarul propus.
„Rezoluţiile au fost adoptate cu unanimitate de voturi, o susţinere fără rezerve. Având în vedere cele două campanii electorale conduse de către preşedintele Liviu Dragnea, din 2016, precum şi programul de guvernare, am adoptat aceste rezoluţii pentru continuarea implementării programului de guvernare. Iar faţă de Guvernul condus de Sorin Grindeanu, din punctul nostru de vedere a respectat până acum calendarul propus, astfel că mai mult de 30 de măsuri propuse pentru trimestrul I au fost deja adoptate”, a arătat Dragoş Bardoşi.
Acesta a precizat că în paralel, PSD Mureş a început adunarea de semnături din teritoriu pentru susţinerea Guvernului Grindeanu, care vor fi înaintate până în data de 21 februarie.
„Suntem încă în perioada unei campanii de strângere de semnături pentru susţinerea Guvernului Grindeanu, pe care, până în 21 februarie, le vom preda la sediul central al PSD. Trebuie să adunăm 30.000 de semnături din judeţul Mureş”, a precizat acesta.
În privinţa unor eventuale tensiuni în rândul social-democraţilor, Dragoş Bardoşi consideră că acestea ar fi zvonuri nefondate.
„Întotdeauna cei din afara partidului încearcă să creeze o atmosferă care să inducă zâzanie în partid, dar nu e cazul, pentru că după un an electoral deosebit de bun, a venit momentul să punem în aplicare ceea ce am promis românilor”, a mai arătat secretarul executiv al PSD Mureş.

(Sursa: www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE