Rezultate foarte bune pentru Kickbox-ul mureșean Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 914 Vizualizări

Rezultate foarte bune pentru Kickbox-ul mureșean

Sportivii mureșeni de la clubul Black Diamond Fight (BDF) Târgu-Mureș au obținut rezultate foarte bune la ediția a III-a a Cupei Rodnei la Kickbox, competiție care s-a desfășurat în 12 februarie în Sala de Sport din localitatea suceveană Rodna. Cupa este o competiție intercluburi, care are deja un istoric, fiind introdusă în calendarul competițional local, fiind organizată de Vali Bodea, campion european la  amatori.

2

Sportivii clubului condos de acesta au obținut 7 locuri I și 4 locuri II. Cele mai multe locuri pe prima treaptă a podiumului au fost obținute la categoria de vârstă peste 18 ani. Aceștia au fost: Kolozsvári Tamás, Lucian Casoni, Erdös Sándor, Florin Pop, Veres Nimrod, Koncz Attila și Dinu Tiplica. La aceeași categorie de vârstă, Gabriel Baciu s-a clasat la categoria sa de greutate pe locul second, loc ocupat de alți patru sportive la categorii mai mici de vârstă. Vlad Mâț s-a clasat pe acest loc la 15 ani, la aceeași categorie a fost și Adonis Lumperdean, iar Cristian Moldovan s-a clasat pe aceeași poziție la categoria de vârstă 17 ani.

1

„Noi am participat cu mai mulți sportivi din cadrul clubului nostru, majoritatea obținând locurile 1 și 2. Aceasta este prima competiție din anul 2017, rezultatele putem spune că au fost satisfăcătoare. Vor mai urma și altele, la care sper să fim la fel de pregătiți”, a declarat antrenorul  BDF, Poczo Zoltán.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE