Home / Business / SmartDreamers Mobile App – Companiile pot să aplice la candidați

SmartDreamers Mobile App – Companiile pot să aplice la candidați

Distribuie

Platforma de recrutare online SmartDreamers a lansat aplicația mobilă care aduce companiile mai aproape de candidați și oferă noi instrumente pentru găsirea celui mai potrivit job. SmartDreamers Mobile App simplifică procesul de recrutare printr-o serie de funcții inovatoare.

În acest moment, aproximativ 70% dintre userii SmartDreamers folosesc dispozitive mobile atunci când sunt în căutarea unui job. Totodată, ultimele studii internaționale arată că, în 2017, 75% din navigarea pe internet se va face de pe dispozitive mobile.

Ce aduce nou SD Mobile App?

SmartDreamers Mobile App permite și companiilor să aplice la candidați, atunci când profilul acestora este potrivit pentru jobul scos la bătaie. În acest fel, chiar și cei care nu caută activ un loc de muncă vor fi mereu la curent cu posibilitatea unei schimbări în carieră. Pe lângă această funcție, SD Mobile App permite aplicarea rapidă la un job găsit în listă (prin funcția Quick Apply), încărcarea directă a CV-ului în format PDF din Google Drive și Dropbox, notificarea candidatului de către o companie și utilizarea unui buton de Accept/Decline a invitației pentru interviu.

Cei care caută un job mai au la dispoziție o funcție de Chat prin care pot comunica cu recrutorii și au ocazia să stabilească data unui interviu. Aplicația este disponibilă gratuit, în primă fază, pentru utilizatorii Android, urmând să fie lansată și pentru utilizatorii IOS.

Procesul de recrutare, simplificat

Prin aplicația lansată de SmartDreamers, candidații vor avea întreaga piață de recrutare, direct în buzunarul lor. “Din experiența noastră, timpul este tot mai prețios pentru candidați. Asistăm la o schimbare de putere în piața recrutărilor: candidații sunt căutați din ce în ce mai mult de către companii și nu invers, cum era în trecut. Din acest motiv am dezvoltat această aplicație, astfel încât să permită firmelor să intre în contact direct cu cei care au un cont creat, printr-un mecanism în care și compania aplică la candidat”, spune Adrian Cernat, CEO SmartDreamers.

Despre SmartDreamers – StartUp-ul anului 2016

SmartDreamers este o platformă de recrutare online utilizată de către peste 2,000 de companii și 300.000 de candidați. Lansată pe piața din România în anul 2014 și Ungaria în anul 2016, platforma a reușit să atragă, de-a lungul celor doi ani, două runde de investiții de tip Business Angel și o investiție de 700.000 de euro de la 3TS Capital Partner.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Licitație de 2,6 milioane de euro pentru exploatarea forestieră a 89.320 de metri cubi de lemn

Distribuie Regia Națională a Pădurilor Romsilva RA Mureș a demarat, în data de 1 martie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.