Sfaturi pentru detoxifierea organismului Life style
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 247 Vizualizări

Sfaturi pentru detoxifierea organismului

CSID scrie care sunt cele mai eficiente trucuri pentru detoxifierea organismului.
1. Bea apă cu lămâie în fiecare dimineaţă
Amestecă sucul de la o lămâie cu apă călduţă. Sucul de lămâie „încurajează” ficatul să secrete bila, un acid care este necesar pentru ca digestia să se desfăşoare corect. Apa cu lămâie nu este potrivită doar pentru dimineaţă. Poţi adăuga lămâie la apă pe parcursul zilei pentru că ajută la crearea unui spaţiu alcalin în stomac, care poate favoriza pierderea în greutate. Lămâile au un conţinut ridicat de vitamina C, care are propietăţi anti-inflamatorii şi ajută la reducerea stresului.
2. Hidratează-te corect
Deshidratarea este foarte periculoasă şi poate duce la alte probleme de sănătate. Hidratarea corespunzătoare este esenţială pentru toate aspectele sănătăţii tale, inclusiv în procesul de detoxifiere. În primul rând, apa ajută organismul să elimine toxinele, care sunt cauza multor boli, în special cele de stomac. Apa are rol de hidratare a organelor, astfel încât acestea să funcţioneze mult mai eficient. În ceea ce priveşte rinichii, un consum optim de apă reduce stresul la care este supus acest organ. Ai grijă să consumi 8-10 pahare de apă zilnic. Poţi adăuga suc de lămâie sau alte fructe şi legume pentru mai multă aromă. Totuşi, ţine minte că sucurile verzi, ceaiurile şi alte băuturi nu trebuie să înlocuiască apa.
3. Bea un suc verde
Sucurile verzi şi smoothie-urile sunt un mod uşor şi eficient de a încorpora o cantitate mare de legume în dieta ta fără prea mult efort. Acestea conţin proteine, calciu, cupru, magneziu, zinc, vitaminele A, C, B1, B2, B3, B5, B6, E, K, potasiu, Omega 3 şi fibre. Cele mai importante beneficii ale consumului de sucuri verzi sunt: creşte nivelul de energie, reglează digestia şi tranzitul intestinal, stopează şi, în timp, chiar elimină nevoia de dulce.
4. Consumă multe legume cu frunze verzi, fructe şi legume
Salate, legume sotate sau supele cremă de legume sunt opţiuni perfecte pentru prânz şi cină. Adaugă legume în sandvişuri şi alege fructele la desert.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE