Home / Eveniment / Cerșetori care sunau din ușă în ușă, sancționați de polițiști

Cerșetori care sunau din ușă în ușă, sancționați de polițiști

Agenții Poliției Locale au depistat, în perioada 8-19 februarie, un număr de 36 persoane care apelau la mila publică, fie „sunând din ușă în ușă”, fie în proximitatea piețelor, a parcurilor și a magazinelor alimentare. Persoanele adulte în cauză au fost sancționate contravențional cu suma de 100 lei fiecare, în conformitate cu Legea nr. 61/1991R, iar în cazul minorilor, măsurile sancționatorii s-au îndreptat împotriva ocrotitorilor legali, potrivit unui comunicat de presă al Poliției Locale Târgu-Mureș.
Conform sursei citate, cadrele Biroului Siguranță Rutieră al Poliției Locale au constatat și sancționat, în intervalul menționat, un număr de 214 fapte aflate sub incidența Hotărârii Consiliului Local nr.197/2007(M), art. 26 și a Ordonanței de Guvern nr. 195/2002, ponderea cea mai mare a acestora fiind pentru opriri, staționări neregulamentare și disciplină
pietonală.
„Rugăm pe această cale pietonii tîrgumureșeni să traverseze drumurile publice doar prin locurile permise, iar conducătorilor auto le recomandăm să respecte semnificația indicatoarelor rutiere referitoare la oprirea/staționarea autovehiculelor”, se transmite în comunicatul de presă.
Personalul Biroului Intervenții din cadrul Poliției Locale a depistat, în perioada evidențiată, un număr de 8 persoane fără adăpost, care au fost identificate și transportate la Azilul de Noapte al municipalității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Darina a deschis un restaurant cu autoservire într-o zonă importantă din Târgu Mureș

Un restaurant cu specificul autoservire a fost deschis astăzi lângă Gara Mare (Gara CFR), de …