Share

Home / Administratie / Proiecte noi la Târnăveni

Proiecte noi la Târnăveni

Consilierii locali ai municipiului Târnăveni vor analiza joi, 23 februarie, cu ocazia unei şedinţe ordinare de lucru, oportunitatea cofinanţării de către autorităţile locale a două proiecte care vizează „Reabilitarea şi modernizarea Colegiului Tehnic”, respectiv „Reabilitarea, modernizarea şi extinderea Gimnaziului de Stat „Traian”.

Potrivit expunerilor de motive ale proiectelor de hotărâre, publicate pe site-ul www.primariatarnaveni.ro, valoarea proiectului „Reabilitarea şi modernizarea Colegiului Tehnic” este de 14,09 milioane lei, cu TVA inclus, din care 517.529 lei reprezintă confinanţare din partea Primăriei, iar valoarea proiectului „Reabilitarea, modernizarea şi extinderea Gimnaziului de Stat „Traian” este de 13,73 milioane lei, cu TVA inclus, din care 507.842 lei reprezintă confinanţare din partea autorităţilor locale.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunţ important pentru contribuabilii din Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu-Mureș reamintește contribuabililor persoane fizice și juridice că, pentru anul 2019, primul termen …

Share
Share