Actualităţile în medicina dentară, prezentate specialiștilor Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 491 Vizualizări

Actualităţile în medicina dentară, prezentate specialiștilor

Colegiul Medicilor Dentişti din județul Mureş organizează, în perioada 3 – 4 martie, la Hotel Plaza din Târgu-Mureș, o nouă ediție a conferinței de medicină dentară, în cadrul căreia le vor fi prezentate actualitățile din domeniu medicilor dentiști, absolvenţilor și studenților la Facultatea de Medicină Dentară. De asemenea, la sfârșitul săptămânii viitoare va avea loc Adunarea Generală Anuală.

Potrivit site-ului Colegiului Medicilor Dentiști Mureș, taxa de participare pentru medicii dentiști este 250 lei. Absolvenţii promoției 2016 vor plăti 150 lei, iar studenții beneficiază de gratuitate. Simpozionul va fi creditat cu 16 credite de educație medicală continuă (EMC).
Lectorii care vor susține lucrări științifice sunt: conf. univ. dr. Horia Barbu, conf. univ. dr. Dan Pătroi, prof. univ. dr. Anamaria Bechir și dr. Gheorghe Naftali.
Deschiderea oficială a simpozionului va avea loc vineri, 3 martie, la ora 08.45.
Printre temele abordate în cadrul conferinței se numără: „Planificarea corectă a tratamentului implanto-protetic: de la simplu, la complex”, „Estetica albă și roz în restaurările integral ceramice pe bonturi implantare”, Managementul accidentelor și complicaţiilor în augumentările osoase”, „Actualități în fațetele integral ceramice”, „Patologia orală „în imagini” în cabinetele stomatologice” și „Utilizarea Bio HPP ca biomaterial în protetică”. De asemenea, sâmbătă, 4 martie, la ora 11.00, va avea loc o masă rotundă pe teme legislative. Conducerea Colegiului Medicilor Mureș a anunțat că sâmbătă va avea loc și Adunarea Generală Anuală, la care sunt invitați să participe toți membrii Colegiului Medicilor Dentiști Mureș.
Informaţii suplimentare și înscrieri la numerele de telefon: 0265-212.333, 0762-258.333 sau la adresa de e-mail: cmdmures@gmail.com.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE