Home / Sport / Grad de risc scăzut la meciul dintre ASA şi FC Voluntari

Grad de risc scăzut la meciul dintre ASA şi FC Voluntari

Distribuie

Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş va asigura ordinea şi siguranța publică cu ocazia partidei de fotbal dintre echipele ASA Târgu-Mureş şi FC Voluntari.

În cadrul celei de­a XXV-a etape a Ligii I de fotbal, ASA Târgu-Mureș va întâlni echipa FC Voluntari vineri, 24 februarie, începând cu ora 20.30, pe stadionul Trans-Sil din Târgu-Mureş.

La şedinţa tehnică, reprezentanţii Jandarmeriei, Poliţiei și clubului ASA Târgu-Mureş au stabilit gradul – scăzut – de risc al meciului, în ceea ce privește ordinea publică, precum şi măsurile privind ordinea şi siguranţa publică  pe stadion şi în imediata apropiere a arenei sportive, având în vedere liberul acces la meci.

„Ordinea şi siguranţa publică în zona imediată şi în cea apropiată arenei sportive, precum şi menţinerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, vor fi asigurate de peste  30 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureş, în cooperare cu efective ale Poliţiei Municipiului Târgu-Mureş şi Poliţiei Locale”, a precizat lt. Adina Chiş, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş.

Pentru a preîntâmpina orice fel de probleme înaintea partidei, pe timpul şi după încheierea acesteia, jandarmii recomandă participanţilor:

– să vină la stadion din timp, accesul pe stadion fiind permis începând cu orele 19.00;

– să nu poarte asupra lor obiecte interzise prin lege sau de organizator, pentru a evita staţionarea îndelungată la filtrele de control;

– să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

CSU Târgu Mureș: Rezultate bune la ciclism

Distribuie În ziua a treia a competiției de ciclism Serbia Epic Series, sportivul Patrick Pescaru …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.