Share

Home / Administratie / Proiect pentru extinderea reţelei de apă şi canalizare, în Sântana de Mureş

Proiect pentru extinderea reţelei de apă şi canalizare, în Sântana de Mureş

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Mureş anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare, fără studiu de evaluare a impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Extindere reţea de distribuţie apă potabilă şi canalizare în comuna Sântana de Mureş, judeţul Mureş”, propus a fi realizat în comuna Sântana de Mureş, pe următoarele străzi: Păşunii, Chitara, Pe Vale – localitatea Bărdeşti; Hagău Mic, Principală, Rupturii, Viilor – localitatea Chinari; Nucului, Panseluţelor, Salcâmilor, Bisericii, Crucii, Cireşului, Cimitirului, Florilor, Prunului, Pârâul Mic – localitatea Sântana de Mureş, titular Primăria comunei Sântana de Mureş.

Potrivit site-ului APM Mureş, proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, de marţi până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum şi la adresa web apmms.anpm.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureşeanul Horaţiu Suciu, ministru al Sănătăţii?!

Reputatul chirurg mureşean prof. univ. dr. Horaţiu Suciu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul …

Share
Share