Home / Invatamant / Conferință internațională „Arta în educație”

Conferință internațională „Arta în educație”

Conferința internațională „Arta în educație – Abordări psihopedagogice și terapeutice” va avea loc în 27 aprilie la Universitatea de Arte din Târgu Mureș. Conferința organizată de către Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic din UAT este structurată pe trei secțiuni: intervenții ale unor invintați de prestigiu, care activează în domeniul educației și artelor; o sesiune de lucrări științifice prezentate de studenți ai UAT; și o serie de ateliere susținute de specialiști în domeniul educației și artelor.

Potrivit descrierii evenimentului, conferința „oferă posibilitate, cadru științific și practic pentru abordarea unor probleme, precum: Poate fi dezvoltată sensibilitatea față de artă? Poate fi învățată arta? Ce metode de predare sunt aplicabile pentru predarea artei? Ne poate pregăti școala pentru fenomenele artistice actuale? Ce presupune educația pentru arta modernă? Care este specificul intervențiilor terapeutice prin arte?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Festivitate de nota 10 la Luduș

Una dintre cele mai frumoase amintiri ale anilor de liceu este, în mod cert, festivitatea …