Home / Slider / Majoretele mureșene cuceresc Viena

Majoretele mureșene cuceresc Viena

Echipa de majorete și dans acrobatic a Liceului cu Program Sportiv „Szász Adalbert” din Târgu-Mureș a obținut 4 locuri I, un loc II și 3 locuri III în cadrul unui puternic concurs internațional care a avut loc la sfârșitul săptămânii în capitatla Austriei, Vienna Dance Open. Cele patru clasări pe prima treaptă a podiumului au fost reușite la secțiunile Cheerleding grup și trio, Folk Dance-solo și Ballet Clasic- solo.

Rezultatul este unul remarcabil dacă se ține cont de faptul că la întrecere au participat în jur de 1000 de concurenți din mai multe țări cu tradiție, precum, Serbia, Ungaria, Grecia, Italia, Austria și, bineînțeles, România.

Performerele echipei pregatită de  profesoara Alina Baciu și Julieta Iordache, în calitate de coregraf au fost unanim apreciate de exigentul juriu. Echipa câștigătoare de la secțiunea Cheerleding grup a evoluat în componența: Francesca Poienar, Siko Anabella, Jakab Szilvia și Makai Mercedesz. Cele patru și-au completat palmaresul cu un loc III la secțiunea Art Dance grup. La a doua medalie de aur, obținută la Cheerleding-trio au contribuit Bad Sara, Tothi Anja și Szabo Brigita. Cele trei, la rândul lor, au obținut și medalia de argint la secțiunea Acro Dance-trio.

majorete 2-ariana

Grație, gimnastică și dans acrobatic

O adevărată performeră a fost Bad Sara, care a devenit dublă campioană, cucerind medalia de aur și la Folk Dance-solo. A patra medalie de aur a fost tot la solo. Ea a revenit unei „încorporate”. Aceasta a fost Ariana Moldovan, elevă în clasa a IX-a A la Colegiul Național „Al. Papiu Ilarian” (foto 2), care a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la secțiunea Ballet clasic. Celelate două clasări pe podium, ambele pe treapta a III-a au fost reușite tot în probe îndividuale, de două sportive care au obținut aurul cu trio-ul de la Cheerleding: Szabo Brigita, la Art Dance-solo și Tothi Anja, la Acro Dance-solo. La Art Dance-solo s-a mai obținut un loc VI.

„În calitate de antrenoare, ne declarăm foarte mulțumite de rezultatele fetelor, acestea vin să încununeze eforturile lor, o binemeritată răsplată după multele luni și ore de muncă. Ținem să felicităm fetele pentru rezultatele obținute, suntem mândre de ele”, a concluzionat antrenoarea Alina Baciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Electrica suspendă Ghișeul de Relații cu Utilizatorii!

Luând în considerare creșterea alarmantă a numărului de cazuri de infectări cu noul coronavirus pe …