Share

Home / Administratie / Măsuri de siguranță a circulației pe DN 13 (E60) din Sighișoara

Măsuri de siguranță a circulației pe DN 13 (E60) din Sighișoara

Pentru sporirea siguranței participanților la trafic pe DN 13 (E60) din municipiul Sighișoara, vor fi montate insule de refugiu la trei dintre trecerile de pietoni.

„Instituirea acestei măsuri se va face în scop experimental, iar în cazul în care insulele de refugiu pentru pietoni își vor dovedi eficiența, vor fi montate și la alte treceri de pietoni”, se arată într-un comunicat făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Sighişoara.

Insulele de refugiu pentru pietoni vor fi montate la trecerile de pietoni de pe DN 13 (E60), după cum urmează: zona Detașament Pompieri – strada Mihai Viteazu nr. 77, zona Blocul Turn – strada Mihai Viteazu nr. 40 şi strada Mihai Viteazu nr. 2A

De asemenea, Municipiul Sighișoara are în derulare proiectul tehnic pentru obiectivul:” Sistem de semaforizare cu funcționare sincronă pentru realizarea corelării de tipul undă verde” pe DN13 (E60) din municipiul Sighișoara, prin care se vor stabili soluții pentru toate trecerile pentru pietoni privind semaforizarea sau eventuala desființare a unora dintre ele, după caz.

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Recomandările poliţiştilor pentru o minivacanţă în siguranţă

Pentru a vă bucura timpul liber și sărbătoarea religioasă, poliţiştii vă recomandă: – În zonele …

Share
Share