Home / Sanatate / Congres național de medicină dentară dedicat studenţilor

Congres național de medicină dentară dedicat studenţilor

Organizaţia Studeţească de Medicină Dentară (OSMD) și Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) Târgu-Mureș organizează, începând de miercuri, 1 martie, până sâmbătă, 4 martie, Congresul Național Științific OSMDentis 2017, care va avea loc la Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF Târgu-Mureș.

La eveniment, vor participa lectori din țară și din străinătate din domeniul stomatologiei din țară cu activitate medicală şi academică de excelenţă, care vor dezbate teme de actualitate ale stomatologiei.
„Simpozionul Ştiinţific Naţional OSMDentis cuprinde 4 zile de cursuri şi workshop-uri ce vor avea loc la Facultatea de Medicină Dentară, avem lectori din toată ţara, chiar şi din Republica Moldova. Participanţii vor fi încântaţi si cu o seară socială, joi 2 martie, dar şi gala de închidere, care va avea loc sâmbătă, 4 martie. Acesta este un eveniment ştiinţific dedicat studenţilor în vederea dezvoltării lor. OSMD, ONG-ul studenților de la Facultatea Medicină Dentară, la al V-lea an de activitate, considerăm important faptul ca am implicat studenții în activităţi legate de viitoarea lor specializare, cât și în activități sociale, care le-au arătat adevărata diversitate în domeniu și i-au ajutat să construiască între ei relații de prietenie și respect”, a precizat Cristian Filip Luchianiuc, președintele OSMD.

Rezultatele cercetărilor științifice
De asemenea, studenții UMF Târgu-Mureș și din alte centre universitare ale țării au posibilitatea de a-și prezenta, în cadrul manifestării științifice, lucrările.
„Congresul promite să ofere calitate, cantitate, inovație și profesionalism deoarece așa a fost ponderată ideea și implicit Congresul. Să însușească întreaga serie de atribute necesare unui astfel de eveniment. În cele patru zile veți putea participa la cursuri și workshop-uri susținute de personalități remarcabile ale stomatologiei și/sau veți putea expune rezultatele propriei dumneavoastră cercetări științifice”, a mai transmis echipa OSMDentis.
De când s-a înființat Organizaţia Studeţească de Medicină Dentară, din anul 2014, studenții au reușit să organizeze o mulțime de evenimente și să progreseze de la un an la altul. Anul trecut, Uniunea Studenților din România a oferit organizației distincția „Asociația anului” în cadrul celei de-a V-a ediții a evenimentului educațional și cultural „Gala Studenților din România”. Gala și-a propus să recompenseze activităţile didactice şi de voluntariat ale celor mai buni studenţi din ţară, precum şi pe cele ale organizaţiilor studenţeşti partenere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Peste 6.000 de cazuri noi de COVID-19 în România, în ultimele 24 de ore!

Un număr de 6.789 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate …