Home / Social / Marea Zi a Mamei!

Marea Zi a Mamei!

Suntem înconjurați de oameni de succes: muncitori, medici, directori, oameni politici, cadre didactice, pastori, artişti, scriitori, fermieri, sportivi. Ce-ar fi societatea fără aceşti oameni importanţi?

Dar ei există, deoarece a fost cineva care i-a învățat să rostească primele cuvinte și i-a ținut în brațe. Cineva a sacrificat multe nopți nedormite pentru ca ei să viseze frumos.
Cineva le-a cântat primul cântec și le-a spus o poveste, i-a hrănit, i-a îmbrăcat, i-a certat.
Cineva le-a ascutit voința și i-a ridicat atunci când au căzut.
Cineva s-a rugat pentru ei.
Cineva le-a dat viață și le-a purtat de grijă, a investit încredere, răbdare, bunătate și mai ales iubire, fără să aștepte ceva în schimb.

Mama este acea persoană importantă, în lipsa căreia nu am fi existat niciunul dintre noi, de aceea se cuvine să-i aducem apreciere și recunoștință.

Porunca a cincea este: “Cinsteste pe tatăl tău și pe mama ta, ca să-ti fie bine și să trăiesti ani mulți pe pământul pe care Domnul Dumnezeul tău ți-l va da ție” Exod 20:12

În acest gând, ca buni creștini, ne străduim să ne cinstim părinții, în special mamele, pentru dragostea și spiritul de sacrificiu de care dau dovadă în această misiune înaltă și nobilă.

La început de primavară, Biserica Betania din Târgu-Mureş vă invită la Marea Zi a Mamei, duminică, 5 martie 2017, începând cu orele 10.00, un eveniment organizat pentru a-i întruni pe toți cei care sunt recunoscători mamelor lor, dar și pentru cele care sunt mame!… deci, un eveniment al tuturor!

Ioan Matei BACIU

Pastor, Biserica creștina Betania Târgu-Mureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Tânăr de 17 ani, depistat la volan fără permis de conducere

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Petelea au identificat în trafic, în data de …