Home / Sanatate / Sâmbătă se aleargă pentru Spitalul Copiilor

Sâmbătă se aleargă pentru Spitalul Copiilor

Asociația „1 Leu” a inițiat, în urmă cu aproximativ doi ani, un proiect inedit ce își propune înființarea primului centru medical independent din România de oncologie și hematologie pediatrică. Spitalul va avea 50 de paturi, două săli de operație complet echipate, secție de radioterapie și secție de transplant medular. Oameni din întreaga țară s-au alăturat inițiativei și aleargă periodic pentru a contribui la construirea spitalului copiilor. Sâmbătă, 4 martie, la ora 10.00, se aleargă la Platoul Cornești din Târgu-Mureș. Până acum, s-au adunat peste 550.000 de lei.
„Începe primăvara, anotimpul renașterii! O primăvară pentru natură și una pentru suflet, în special pentru sufletul copiilor bolnavi de cancer, pentru care ne întâlnim lună de lună, în speranța strângerii sumei necesare construirii Spitalului Copiilor.
Fie că sunteți sportivi profesioniști sau amatori, va aștept și anul acesta, în prima sâmbătă a fiecărei luni, să alergăm împreună în scop caritabil. Pentru cei lipsiți de motivație, aceste întâlniri ale noastre să devină obișnuință și, de ce nu, un stil de viață sănătos. Vă invit la alergare, la mișcare, socializare și voie bună, la Platoul Cornești, sâmbătă, 4 martie, la ora 10.00”, a transmis Monica Moldovan, coordonatoarea proiectului din Târgu-Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ÎNGRIJORĂTOR! Sutele de cazuri noi de COVID-19 persistă în Mureș!

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au transmis vineri, 20 noiembrie, prin intermediul unui buletin …