Home / Eveniment / Centrul de Sticlă a sărbătorit 20 de ani de activitate! La mulți ani Primer Electro !
????????????????????????????????????

Centrul de Sticlă a sărbătorit 20 de ani de activitate! La mulți ani Primer Electro !

Distribuie

Cel mai important centru de sticlă din județul Mureș și unul dintre cele mai mari din țară a împlinit recent 20 de ani de activitate. Momentul aniversar al firmei Primer Electro a avut loc la restaurantul Business din Târgu Mureș, unde reprezentanții companiei au sărbătorit alături de sute de invitați din mai multe județe.

????????????????????????????????????

Lörincz Attila și Kocsis Lajos sunt cei doi asociați care gestionzează activitatea începută în urmă cu 20 de ani. Atunci au pornit o afacere în domeniul siclei termopan, fără să bănuiască faptul că peste timp Primer Electro va deveni unul din marii jucători ai acestei piețe.

După ce aproape 10 ani au muncit într-un atelier închirit, crescând volumul de activitate de la an la an, în 2007 Primer Electro a făcut o investiție majoră, prin construirea unei hale de producție în localitatea Livezeni, pe aproximativ 1000 mp. Ulterior, aici a fost deschis încă un spațiu destinat activității firmei.

Primer Electro este acum cel mai important furnizor de sticlă din județul Mureș, având în portofoliu de colaboratori multe firme din țară.

????????????????????????????????????

Atelierele companiei mureșene dau o nouă perspectivă asupra sticlei. Tehnologiile avansate de prelucrare folosite de Primer Electro, ca urmare a unor investiții majore, dau sticlei utilități din cele mai diverse. Clientul poate alege culori, diverse grade de mătuire sau poate opta pentru scticle cu proprietăți speciale, cum ar fi protecția termică, fonică ori antiefracție.

Un cuptor de securizare a sticlei, o mașină de laminat în diverse culori și nuanțe și o mașină de fazetat se numără printre ultimele investiții făcute de Primer Electro. O parte din bani a provenit din proiecte europene, iar cealaltă parte din profitul firmei.

Lörincz Attila, unul dintre cei doi administratori ai companiei mureșene, a vorbit primul despre cei 20 de ani de activitate, mulțumindu-le colaboratorilor și clienților pentru sprijin și încredere și a promis că Primer Electro va rămâne și pe viitor un partener de nădejde.

La rândul lui, Kocsis Lajos crede că valorile umane au contat mult în evoluția firmei: „Buna înțelegere și caracterul oamenilor ne-au ajutat să avem o echipă performantă. Cu oameni de calitate poți face muncă de calitate. Stabilitatea în ceea ce privește personalul te ajută mult în producție”, a spus acesta.

Lörincz Attila și Kocsis Lajos au mai spus că valorile umane promovate în cadrul firmei au avut ecouri și în afară , prin sprijinul permanent oferit de firmă, dar și de angajați, diverselor persoane, asociații, fundații, pe scurt oameni și organizații din județul Mureș care au nevoie de ajutor material și financiar.

????????????????????????????????????

După micile discursuri ale celor doi asociați a avut loc o slujbă de binecuvântare, iar apoi toți invitații s-au bucurat de petrecerea de gală oferită de Primer Electro.

Urăm și noi La mulți ani companiei mureșene, multă putere de muncă și inspirație celor doi asociați!  (FMS)

 

Produse marca Primer Electro

 

Sticlă Float, Sticle speciale, Sticlă ornamental

Sticlă prelucrată: curbată, bombată, pictată, vitralii, sticlă cu rășine, securizată, laminate

Termopan: sticlă duplex (securizată), termorezistentă, antiefracție, lowe, 4 Season

Oglindă: cristal, fumurie

Măsuțe de sticlă, mobilier de sticlă, înrămare tablouri și oglinzi

Manoperă: găurire, gravare, lipire, șlefuire, fazetare, securizare, laminare

Măsurători, Transport, Montaj

Primer Electro oferă și soluții de executare


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. ”Lumea e aproape”, cu jurnaliștii Lacrima Balint și Aurelian Grama

Distribuie Directorul fondator al cotidianului Zi de Zi, jurnalistul Aurelian Grama, a participat, în urmă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.