Activitățile și proiectele JCI pentru anul 2017, planificate la Târgu-Mureş Social
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 260 Vizualizări

Activitățile și proiectele JCI pentru anul 2017, planificate la Târgu-Mureş

Organizația JCI Târgu-Mureș a organizat, zilele trecute, întâlnirea anuală a președinților JCI din România, în cadrul căreia s-au planificat proiecte și activități pentru anul curent.

„La sfârșitul săptămânii trecute, echipa JCI Târgu-Mureș s-a bucurat să fie gazda conferinței naționale a președinților din rețeaua JCI România și să aibă alături
președinții organizațiilor locale din țară, echipa națională și vice-președinta JCI International responsabilă de țara noastră. Conferința a debutat cu un atelier de orientare în carieră organizat de echipa proiectului nostru local, Zâmbete în Dar, pentru tinerii centrelor de plasament din județul Mureș. Scopul atelierului a fost să îi ajute pe tineri să identifice cariera spre care doresc să se îndrepte, să îi ajute să își atingă visurile și să își stabilească noi țeluri. Mulțumim președinților JCI și Colegiului Agricol „Traian Săvulescu” din Târgu-Mureș pentru sprijinul acordat”, au precizat reprezentanții JCI Târgu-Mureş.

Oportunități internationale
Programul conferinței a continuat cu prezentarea strategiei JCI la nivel internațional, a oportunităților internaționale pentru membrii JCI, prezentarea proiectelor pe care și le-a propus fiecare organizație locală în acest an, un exercițiu de dezbateri și o adunare generală în care s-au luat decizii pentru o mai bună organizare a federației la nivel național. Potrivit reprezentanților JCI, în paralel, membrii JCI Târgu-Mureș au participat la un training de management al evenimentelor în cadrul căruia vice-președinta JCI International, Zoe Aphamis, le-a împărtășit, din experiența ei, secretele organizării unui eveniment de succes.
Tot cu prilejul acestui eveniment, a avut loc o masă rotundă în cadrul căreia s-au abordat teme precum: situația actuală a comunității, cum se poate comunica cu instituțiile statului, modalități de colaborare între ONG-uri și modul în care împreună pot contribui la o dezvoltare a comunității noastre locale.
„Pe această cale dorim să le mulțumim tuturor celor prezenți pentru implicare și pentru toate lucrurile frumoase pe care le fac la Târgu-Mureș. Conferința s-a încheiat cu prezentarea unor proiecte propuse a se desfășura la nivel național, în toate organizațiile locale pentru a avea împreună un impact și mai mare în comunitățile noastre. Întâlnirea nu a fost lipsită de surprize și de momente distractive, care au contribuit la buna atmosferă a întregului eveniment. Ne bucurăm că am avut ocazia să ne revedem și abia așteptăm următoarea întâlnire națională”, au mai afirmat reprezentanții JCI Târgu-Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE