Home / Sanatate / Posturi vacante de asistent medical generalist la Spitalul din Târnăveni

Posturi vacante de asistent medical generalist la Spitalul din Târnăveni

Conducerea Spitalului Municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni a anunțat, pe site-ul propriu, organizarea unui concurs pentru ocuparea a șase posturi vacante, pe o perioadă nedeterminată, de asistent medical generalist și registrator medical.

Potrivit sursei citate, cele cinci posturi vacante de asistent medical generalist sunt la Compartimentul Boli Infecțioase, la Secția Chirurgie Generală, la Secția Obstetrică – Ginecologie (sala de nașteri), la Secția Pediatrie și la Secția Psihiatrie Bărbați. În ceea ce privește postul de registrator medical, acesta este șa Compartimentul Primiri Urgențe.
Dosarele de concurs se pot depune în perioada 6 – 17 martie. Selecția dosarelor va avea loc în zilele de 20 și 21 martie. Proba scrisă a concursului se va organiza în data de 27 martie, la ora 9.00, iar proba practică va avea loc în data de 31 martie, la ora 9.00. Interviu va avea loc în data de 31 martie, la ora 12.00.
Conditii speciale de participare la concurs pentru posturile de asistent medical generalist: diplomă de Bacalaureat, PL, SSD, S, vechime în functia de asistent medical generalist de minimum șase luni și se accepta și voluntariatul.
Conditii speciale de participare la concurs pentru postul de registrator medical: diplomă de Bacalaureat, iar vechimea nu este obligatorie.
Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon: 0265-446.161, interior 150, la sediul spitalului sau accesând pagina web a unității medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

INTERVIU cu prof. dr. Adrian Man. În culisele prelucrării RT-PCR a testelor COVID-19

Sunt din ce în ce mai multe cazuri pozitive de infecție cu SARS-CoV-2 în județul …