Home / Cultură / Glamping și nume noi la Festivalul Awake

Glamping și nume noi la Festivalul Awake

Distribuie

Organizatorii Festivalului Awake au anunțat noi formații care și-au confirmat prezența la Domeniul Teleki din Gornești, după ce, la începutul anului, anunțaseră show-urile Rag’n’Bone Man și Tom Odell. Modestep Live și Irie Maffia, alături de Axel Thesleff, Kiscsillag și Șuie Paparude sunt cele mai recente nume incluse în line-up-ul primei ediţii. Festivalul Awake se desfășoară anul acesta în weekendul 1-3 septembrie și are loc într-unul dintre cele mai frumoase parcuri din zona Ardealului, la doar 20 de minute de Târgu Mureș.

Modestep și Irie Maffia

Formată în 2010, Modestep este recunoscută astăzi pentru stilul său muzical interesant, bazat pe un amestec de elemente electronice de dubstep şi drum & bass cu influenţe hard rock, fiind asemănată adesea cu trupe ca Pendulum sau Prodigy. Dinamica show-ului live i-a garantant de-a lungul timpului o prezență constantă la cele mai mari festivaluri de muzică, printre care Reading, Rock am Ring, Coachella, Glastonbury și Exit. Anul acesta, Modestep vine la Awake în formulă live, cu un show energizant, după ce, în 2012, a cântat pe scena festivalului B’estfest din București.

Irie Maffia este o trupă ungurească cu experiență pe scena muzicii live, activând din 2005. Bazat pe reggae și dancehall, stilul lor se îmbină armonios cu hip hop, funk și rock, dând naștere unor show-uri electrizante. Irie Maffia nu este străină publicului român, concertele susținute de-a lungul timpului în țară transformând-o într-una dintre trupele favorite din Ungaria. Pentru anul acesta, Irie Maffia pregătește un show nou ce va putea fi văzut live în cadrul festivalului AWAKE.

Alături de Modestep Live și Irie Maffia, alte 8 nume completează programul muzical al primei ediții AWAKE: Axel Thesleff (FIN), Alternosfera (MD), Kiscsillag (HU), Șuie Paparude (RO), Gojira & Planet H (RO), DJ Sauce (RO), Szempöl Offchestra (RO), T-Boys: Goranga & Missile (RO) și DJ Shiver (RO). Aceștia se alătură artiștilor confirmați: Rag’n’Bone Man, Tom Odell, Mary PopKids, Subcarpați, Golan, Jurjak și Les Elephants Bizarres, noi nume urmând a fi anunțate în perioada următoare.

Glamping

„Experiența de festival este cu atât mai interesantă pentru cei care aleg să campeze, iar participanții se vor putea bucura de cazare cu stil în zona de Glamping (camping VIP), cu acces la dușuri și toalete proprii. Glamping înseamnă o oază de liniște, cu iluminare artistică pe timp de noapte ce va cuprinde un număr limitat de iurte echipate cu saltele gonflabile, perne, pături, covoare, felinar și coș de gunoi, de la Get A Room Camping. Fiecare iurtă are capacitate de 4 persoane și va putea fi închiriată la prețul de 1100 lei, ca opțiune pentru cei care dețin abonament de 3 zile cu camping. De asemenea, participații vor avea la dispoziție în zona de camping opțiunea de pre-pitched tent, care presupune închirierea unui cort de 2 persoane echipat cu 2 izoprene, la prețul de 200 de lei, pentru 3 nopți”, anunță organizatorii într-un comunicat de presă. Mai multe informații găsiți pe site-ul festivalului, www.awakefestival.ro, și pe facebook.

Bilete Festivalul Awake

Biletele se pot cumpăra online de pe eventim.ro, dar şi în magazinele partenere. În Târgu Mureş, acestea pot fi achiziționate din magazinul Vodafone (Piața Trandafirilor nr. 58A) și stațiile OMV din strada Gheorghe Doja nr. 62, respectiv DN 15. Opțiunile de Glamping și pre-pitched tent sunt de asemenea puse în vânzare.
În perioada 2 martie – 31 mai abonamentele de 3 zile pot fi achiziționate la prețul EARLY BIRD de 151 de lei și 175 de lei incluzând camping. Din 1 iunie, până joi, 31 august, în perioada de PRESALE, abonamentele vor fi disponibile la prețul de 181 de lei, respectiv 205 lei.

Festivalul Awake


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

FOTO. Importanța digitizării ziarelor, dezbătută la evenimentul „Digitalizare/ DigitalizOare?”, susținut la Biblioteca Județeană „Astra” Sibiu

Distribuie Compania Arcanum, împreună cu Biblioteca Județeană „Astra” Sibiu, a organizat vineri, 22 martie, un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.