Home / Business / Ani Gliga și succesul GLIANA în industria curățeniei

Ani Gliga și succesul GLIANA în industria curățeniei

Distribuie

La 23 de ani de la înființare, compania mureșeană Gliana Impex ocupă o poziție de top în rândul firmelor care importă și comercializeză produse cosmetice auto profesionale, aparatură profesională pentru întreținerea curățeniei, precum și diferite accesorii și consumabile. Despre povestea unei afaceri de familie, dezvoltată firesc, pas cu pas, am discutat cu Ani Gliga, managerul companiei, care alături de soțul ei, Ioan Gliga, gestionează cu succes o activitate deloc ușoară.

Reporter: Vă rog să descrieți activitatea firmei dumneavoastră.

Ani Gliga: Gliana Impex este o firmă cu capital privat 100% românesc, înființată în 1994. Are ca principal obiect de activitate importul și comercializarea de produse cosmetice auto profesionale, aparatură profesională pentru întreținerea curățeniei, precum și diferite accesorii și consumabile. Firma, cu sediul în Târgu-Mureș, asigură livrarea, montajul, întreținerea și service-ul pentru o gamă largă de echipamente, în domeniul curățeniei, atât în zona auto cât și pe segementul HORECA și nu numai. Recent, am dezvoltat distribuția pe consumabile HORECA și am introdus în oferta noastră produse de cleaning pentru acest segment. Avem o echipa de  agenți de vânzări, bine pregătiți, care, împreună cu noi, se ocupă de vânzare și distribuție. Tot ca o noutate, am extins activitatea în zona de sud a țării, astfel că acum acoperim peste 90 la sută din teritorul României, cu vânzarea și distribuția. Aș mai aminti faptul că începând din 2016, GLIANA Dr. Cleaning este marcă înregistrată la OSIM, astfel că toate produsele sunt vândute sub sigla GLIANA.

113

Rep.: Ce ne puteți spune despre partea de servicii?

A.G.: Gliana Impex oferă atât consultanță de specialitate, cât și mentenanță pentru aparatura vândută. Livrăm și montăm echipamente, dar ne ocupăm și de instruirea personalului. În domeniul nostru de activitate, trebuie să lucrăm cu oameni bine pregătiti, care cunosc produsele, pentru a putea oferi clienților noștri soluții optime. Din acest motiv, am trimis oamenii la specializări și ne aflăm permanent într-o strânsă legătură cu producătorii. Aici aș aminti faptul că avem parteneriate cu importanți producători de cosmetice auto din Europa, care au fost de acord ca în România produsele lor să fie vândute sub sigla GLIANA Dr. Cleaning. Începând din 2007, Gliana este dealer Karkher, un important producător de aparate de curățat profesionale, este  importator de accesorii (lavete, sisteme de spumare, flacoane, pulverizatoare, piese de schimb pentru aparatură etc), importator Celtex, un alt nume de referință în industria de profil. Domeniile de activitate cărora li se adresează produsele furnizate de Gliana Impex sunt extrem de variate (pe lângă cel casnic): auto, hotelier, industrie, agricultură, construcții, transport, ferme de creșterea animalelor, firme de curățenie și administrare/gospodărire a domeniului public etc.

????????????????????????????????????

Rep.: Este greu pentru o doamnă să gestioneze o afacere în acest domeniu?

A.G.: Nu e deloc ușor pentru o femeie să lucreze într-o astfel de zonă, dar dacă ești deschis să înveți mereu, poți să faci față. Aici aș menționa faptul că soțul meu, Ioan Gliga, este cel care stăpânește foarte bine latura tehnică a activității și astfel, corelând partea administrativă cu cea tehnică, formăm un întreg și putem gestiona bine lucrurile.

Rep.: Ce vă doriți și ce le doriți doamnelor, cu ocazia zilei de 8 Martie?

A.G.: În primul rând, sănătate și să fie curajoase. În cele mai multe cazuri, doar de ele depinde reușita lor în viață. Cu perseverență, muncă, cu multă credință în Dumnezeu și în ceea ce doresti să faci și da, așa cum spuneam, cu mult curaj, poți realiza lucruri frumoase în viață. Le doresc tuturor femeilor o primăvară minunată, să nu uite că primăvara din suflet se poate păstra mereu. Doar de ele depinde acest lucru. Femeia este nucleul familiei, iar familiile puternice formează o societate puternică și astfel putem contribui la evoluția societății.

A consemnat Florin M. SANDOR

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dr. Rădeanu Iulia-Maria. ” Încet, ne apropiem de un număr de 70 de copilași care poate astăzi nu ar fi existat”

Distribuie Promovarea Asociației Generații Iubite și Octrotite (GIO), chiar dacă am face-o săptămânal, tot nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.