Cum pot accesa ONG-urile 5000 de lei Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 158 Vizualizări

Cum pot accesa ONG-urile 5000 de lei

 

Fundația Comunitară Mureș anunță concurs de finanțare pentru ONG-uri, asociații și fundații, și grupuri de inițiative din Tîrgu Mureș pentru achiziționarea de echipamente necesare funcționării și realizarea de materiale PR. Prin acest fond dorim să sprijinim organizații care desfășoară activități, proiecte în folosul comunității din Tîrgu Mureș.

Potrivit informațiilor furnizate de Gál Sándor, director executiv, Fundația Comunitară Mureș, fondul a fost creat cu ajutorul utilizatorilor Cardului Comunitar și a partenerilor ce reprezintă magazinele Merkúr, Petry, Harmopan – alocând 1% din valoarea cumpărăturilor utilizatorilor cardului în acest fond.

Câștigătorul va fi desemnat prin votul utilizatorilor Cardului Comunitar în cadrul campaniei Dumneavoastră Decideți! care se va desfășura în cadrul magazinelor partenere după încheierea procesului de selectare și verificare a proiectelor. Data limită este  26 martie 2017.

Campania a debutat în luna mai în anul 2013. La fiecare utilizare a Cardului Comunitar magazinul partener sprijină Fundaţia Comunitară Mureș cu 1% din valoarea cumpărăturii. Aceste procente se adun în Fondul Comunitar Mureș din care fundaţia finanțează periodic (4-5 luni) achiziţionarea de echipamente ale ONGurilor și activităţile PR ale organizaţiilor. Mai multe informații puteți afla accesând

http://finantare.fcmures.org/?lang=ro&idpage=2&spage=show&idanouncement=8

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE