Jandarmii, prezenţi la “Ziua libertății secuiești” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 318 Vizualizări

Jandarmii, prezenţi la “Ziua libertății secuiești”

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş va asigura ordinea şi siguranţa publică vineri, 10 martie, între orele 16.00 – 19.00, cu ocazia manifestării “Ziua libertății secuiești”.

Pentru buna desfăşurare a adunării publice și prevenirea oricăror incidente care ar putea afecta ordinea și siguranța publică, atât la locul de desfășurare cât și pe traseele de afluire şi defluire, jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Târgu-Mureș vor coopera cu efective din cadrul celorlalte structuri teritoriale ale MAI.

„Jandarmeria mureșeană, conform atribuțiilor ce-i revin, asigură și protejează dreptul constituțional al cetățenilor de a organiza adunări publice, atâta timp cât acestea se desfășoară pașnic. Recomandăm tuturor participanţilor să adopte un comportament civilizat, să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă fizică sau verbală, ce ar putea conduce la manifestări violente, cu respectarea prevederilor Legii nr. 60/1991 Republicată, privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice”, a precizat lt. Adina Chiş, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE