La Conimur, “piese de rezistență” sunt și doamnele! Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1540 Vizualizări

La Conimur, “piese de rezistență” sunt și doamnele!

Cu peste 22 de ani de experiență în construcții și aprope 1.000 de lucrări, Conimur este printre puținele firme mureșene din domeniu care au reușit să reziste în perioada grea a ultimilor ani. Deși echipa este alcătuită în foarte mare măsură, cum e și normal, din bărbați, cele câteva femei din Conimur își au rolul și rostul lor bine conturat în bunul mers al firmei.

“Piesa de rezistență” este sloganul folosit de Conimur, alături de logo-ul care definește identitatea vizuală a firmei, anticipând, parcă, anii grei ce urmau să vină pentru domeniul construcțiilor.

Dacă înainte de anul 2000 firma Conimur era specializată îndeosebi pe lucrări în zona de izolaţii şi protecţia clădirilor, a reparaţiilor capitale, la nivel de construcţii industriale, ulterior a intrat şi pe construcţii civile, iar acum poate executa cu forţe proprii, absolut orice construcţie de beton, metal, acestea două combinate, structuri prefabricate, monolite etc.

112112

Ultimii 8 ani au fost extrem de dificili, din cauza diminuării masive a investițiilor, dar Conimur nu a dat înapoi. Chiar dacă a fost nevoie de o regândire a schemei de personal, firma și-a continuat activitatea, iar calitatea lucrărilor efectuate a rămas la aceleași standarde ridicate.

Atuurile firmei vin, după cum spune managerul Cornel Lungu, din structura foarte mobilă, omogenitate, un timp de reacţie rapid la lucrări și calitate. “Avem o echipă bună, avem experiență, avem utilaje. Suntem deschiși pentru orice provocare profesională și sunt convins că cei care lucrează cu noi au toate motivele să fie mulțumiți”, a spus Cornel Lungu.

Dacă pe șantierele deschise de firmă, piesele de rezistență sunt bărbații, în zona de birouri, doamnele, câteva la număr, gestionează activitatea companiei.

Managerul firmei, Cornel Lungu, consideră că zona de finanțe-contabilitate, asigurată în mare parte de femei, își are rolul ei, deloc de neglijat, în bunul mers la firmei. “Fiecare om este important într-o firmă, pentru că este o rotiță dintr-un angrenaj. La noi doamnele sunt minoritare, cum e și normal în domeniul construcțiilor, dar acest lucru nu înseamnă că sunt mai puțin importante. În spatele cifrelor e multă muncă și orice greșeală poate cântări enorm.”

Cornel Lungu a ținut să le transmită un gând domnelor din Conimur, acum de 8 martie, care se adresează și doamnelor din companiile colaboratoare, dar  și tuturor femeilor din acest oraș: “Aș vrea să le spun că le respectăm  și le mulțumim pentru ceea ce sunt și ce fac. Răbdarea, hărnicia și perseverența lor sunt mereu o lecție pentru noi bărbații. Le doresc să aibă parte de apreciere, recunoștință, ca mame, soții și ca femei. Le urez La Mulți Ani și să aibă parte numai de bucurii!”

A consemnat Florin Marcel SANDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE