Home / Sport / Patru medalii pentru atleții veterani de la CS Torpi la Mastersul Ungariei

Patru medalii pentru atleții veterani de la CS Torpi la Mastersul Ungariei

Distribuie

Trei alteți ai Clubului Sportiv Torpi Târgu-Mureș au cucerit două titluri de campioni naționali, una de vicecampion și o medalie de bronz în cadrul Campionatelor Naționale Masters de sală ale Ungariei rezervate atleților veterani, desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute în complexul sportiv Syma din Budapesta. Participarea s-a datorat relației de prietenie a atleților veterani care s-a închegat la întâlnirile precedente. Aceștia lansează invitații altor atleți pentru a participa la competițiile interne, regulamentele fiind mai permisive când e vorba de sportivi veterani.

Cei trei atleți mureșeni prezenți la întrecere au fost Böjte Attila, Szeghalmi László și Barabási Rozália, iar clasările pe podium au fost reușite toate în probele de alergări, la 60 metri plat, 200 metri plat și 3000 metri. Dublu medaliat a fost Böjte Attila, care a câștigat proba de 60 metri plat și s-a clasat al treilea în cea de 200 metri plat. A doua medalie aur a fost câștigată în proba de 60 metri plat la feminin, prin Barabási Rozália, iar cea de argint i-a revenit lui Szeghalmi László, în proba de 3000 metri.

Fair play și respect între atleții veterani

Concursul a avut un succes așteptat dealtfel la competiția la care toți participanții au vârsta de peste 40 de ani, iar atleții au fost primiți cu prietenie și respect pentru munca lor. Atleții mureșeni au câștigat pe lângă cele patru medalii și simpatia și prietenia altor atleți veterani de peste hotare, cu care se vor întâlni în curând la urmatoarele competiții. Ei au fost invitați de asemenea și la campionatul Turciei, care va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni. Această invitație nu a putut fi însă onorată, astfel încât aceștia se vor reîntâlni abia la Campionatele Naționale și Balcanice, care vor avea loc la București în perioada 8-9 aprilie.

 

De asemenea, verificati

O nouă performanță internațională pentru dansatorul mureșean Rareș Cojoc

Distribuie Perechea de dansatori alcătuită din Rareș Cojoc și Andreea Matei, sportivi legitimați la cluburile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.